Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

ZAVAROVANI Houskovych Knedliku ??? Je to mozne ???

.
Nebavi me porad delat knedliky pro kazde jidlo a proto, radeji uprednostnuju si zkazit pouhy jeden cely den udelanim nekolik sisek houskovych knedlikuuu abych je mel na nekolik mesicuuu dopredu hotove. Ale bohuzel, mam jen malinkaty mrazak v lednici kam se mi nevejde nekolik sisek houskovych knedlikuuuu. A proto me napadla myslenka zda by slo zavarit houskove knedliky stejne tak jako se zavaruje zelenina, maso, omacky apod.? Ale na sucho bez nalevu? Jestli ano, nebudou pak prilis suche? A s hnusnou chuti? Neexploduje to?

Napadlo me si knedliky zavarit ve sklenicich v elektricke troube (uz nakrajene na kolecka a nebo celou sisku?), stejne jako se to dela se zeleninou, masem, omackama apod. Ale v mem pripade, aby se knedliky nerozmocily a nebylo to pak nechutne bahno, napadlo me, zda by sly zavarit nasucho bez vody ve sklenici? Neslyseli jste o tom zda to vubec jde? A zda mi ty sklenice neexplodujou?

A nebo, mam to zavarit s vodnim nalevem a pak to pred konzumaci trochu vysusit v troube na plechu a zaroven se tim krasne ohrejou? A jakou by to melo chut? Jako mokre bahno? Jak tak nad tim premyslim, ted se mi zda, ze by bylo lepsi je zavarovat ve vode = s vodnim nalevem ve sklenicich, protoze bez vody by asi byly prilis suche? Vyschle? Je lepsi je pak pred konzumaci vysusit v troube na plechu a zaroven je ohrat pro konzumaci nez je zavarit za sucha bez nalevu a pak je pred konzumaci zase zavodnovat?

Nikdy jsem to nezkousel a bojim se, ze:

1) pri suchem zavarovani ve sklenici v el. troube bez vody uvnitr sklenice = bez nalevu (pouze houskove knedliky uvnitr) tak by mi to mohlo EXPLODOVAT???


2) Jakou to bude mit pak chut?: Bylo by je lepsi zavarovat BEZ nalevu (jde-li to bez exploze) ci s nalevem z hlediska chuti?



Predem diky za Vas nazor.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek