

Kuřecí "čína"
Suroviny
- 1 kg kuřecích prsou
- kečup
- 20 dkg šunkového salámu
- sůl
- pepř
- mouka
- rýže (podle počtu strávníků)
- olej
Postup přípravy receptu
Kuřecí maso osolíme, opepříme a nakrájíme na nudličky, osmažíme.
Salám si nakrájíme na nudličky a dáme osmažit k masu. Zalejeme kečupem a pak přilejeme vodu. Provaříme. A zahustíme moukou a vodou.
Připravíme si babicovu rýži: rýži zalejeme převařenou vodou a 3-5 minut necháme spařit, pak rýži necháme okapat a na pánev si dáme trochu oleje a rýži smažíme, dokud nezmění barvu. Zalejeme vodou a na rýži dáme půlku cibule a na ní napíchaný hřebíček. Vaříme do měkka.
Poznámka od kuchařky
Je to podle mě rychlý a jednoduchý recept, který zvládne každý.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuřecí "čína"
-
dNEŠNÍ OBÍDEK MĚL VELKÝ ÚSPĚCH, JEDNODUCHÝ A VELICE CHUTNÝ RECEPT ....
-
Dobrý den Barbro .. vaše jídlo je velice dobré a úžasné velice mi chutna
:
-
barbra: Děvče,var,a věř tomu, že ti,co píšou takovou kritiku, většinou pripali i vodu na čaj
-
já vím,mě baví vařit,ráda vymýšlím nové recepty a jsem ráda když chutná ostatním,ale bohužel se tady najdou takoví kteří mi zkazí,to čeho nedocílili..je hold krize a musíme se naučit vařit z toho co je pro nás cenově výhodné..ale jinak DĚKUJI MOC!!
vážím si toho!
-
já vím,mě baví vařit,ráda vymýšlím nové recepty a jsem ráda když chutná ostatním,ale bohužel se tady najdou takoví kteří mi zkazí,to čeho nedocílili..je hold krize a musíme se naučit vařit z toho co je pro nás cenově výhodné..ale jinak DĚKUJI MOC!!
vážím si toho!
-
Ahoj Barbro, nejostřejší a někdy i pěkně hnusné kritiky pramení od neregistrovaných. Z toho si nic nedělej, jsi šikovná holka, že se učíš v Tvém věku vařit
Měj se hezky, užívej si krásně adventní čas
-
hm děkuji no....možná nejsem ještě tak dokonalá kuchařka,ale jáá se ještě určitě polepším,ale teď je mi to jedno!!!!Mám na to ještě určitý věk,abych to vylepšila!!!!A to že vás můj recept nezaujal nebo něco,tak neznamená,že hned sem musíte dávat váš komentář,nestojím o něj...ale i tak díky..potěšilo mě to
-
Teda tento recept to je fakt super
Až někdy budu potřebovat držet dietu, tak mi bude stačit si ho přečíst a přejde mě chuť na cokoliv
-
kepuč na vaření může použít jen barbar
-
Tyhle žabomyší války o "ten jediný správný" název receptu mě vždycky spolehlivě otráví náladu....
Nechápu, proč Dominika neregi. místo planého mentorování nevloží nějaký recept? Třeba na SVOU čínu. Myslím, že každý, kdo vkládá recept, má právo pojmenovat si ho po svém.
Hani, přidalas sem překrásné fotečkyOstatně, jako vždy!
-
to je jako kdybyste řikala vaší svíčkové svíčkové a dávala do ní ní jahody a maliny.
-
Nevím proč bych tomu neměla říkat čína když tomu u nás tak říkáme.
Říkejte si tomu každý co chcete ale je to moje a můj název já tomu tak říkám a nevím proč bych to měla přejmenovat.
-
Slovo "čína" v názvu jsem dala do uvozovek, snad to tak bude lepší, já si taky myslím, že s čínským jídlem tohle nemá naprosto nic společného
-
kečup,žádná sójovka a žádná zelenina...to je teda \"Čína\" za všechny prachy
-
Děkuji za fotečky a jsem ráda že vám chutnalo a děkuji za foto.