Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 456 kJ / 2 260 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 22,30 g | 
| Tuky | 229,56 g | 
| Vláknina | 14,20 g | 
| Cholesterol | 212 mg | 
| Sodík | 2,06 g | 
| Sůl | 4,80 g | 
| Sacharidy | 21,62 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nejdříve si spaříme zelné listy, můžeme i chvilku povařit a necháme je trochu zchladnout.
	Krok 2: Plátky vepřové kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem.
	Krok 3: Tyto plátky položíme na zelné listy a na maso dáme anglickou slaninu.
	Krok 4: Vše dohromady stočíme do rolky a rolku zabalíme do bránice, nahoře ještě trochu osolíme a opepříme.
	Krok 5: V pekáčku si na tuku trochu osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme rolky a trochu vody.
	Krok 6: Pekáček přiklopíme, nebo použijeme alobal a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme zhruba 45 minut, ke konci pečení pekáček odklopíme a rolky necháme zezlátnout, hlídáme. V průběhu pečení podle potřeby doléváme vodu a rolky přeléváme výpekem.
	Krok 7: Šťáva se nezahušťuje, přelévá se pak na talíři výpekem. 
Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory a zeleninové saláty.
Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory a zeleninové saláty.
Zveřejněno 5. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřové rolky ve vepřové tukové bláně (bránici, košilce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER1K
Moje poznámka
					
				
Vepřové rolky ve vepřové tukové bláně (bránici, košilce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER1K
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 38 minutami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 49 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 2 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 15 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřová bránice prodej, 
						
						
							vaření bránice, 
						
						
							zapečené plněné kotlety v branici, 
						
						
							kotlet v necu, 
						
						
							vepřová košilka, 
						
						
							kotlety v necu, 
						
						
							rolky z vepřového masa, 
						
						
							vepřová bránice recepty, 
						
						
							plněné vepřové rolky, 
						
						
							bránice recepty, 
						
						
							kde koupit vepřovou bránici, 
						
						
							vepřový kotlet v necu, 
						
						
							veprova rolka se zelim, 
						
						
							pečená rolka, 
						
						
							vepřová blána, 
						
						
							vepřová bránice recept, 
						
						
							bránice na vaření, 
						
						
							recepty - bránice, 
						
						
							zelná rolka, 
						
						
							vepřové rolky plněné zelím
						
					
						Suroviny:
						
							kýta vepřová, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							vepřová bránice, 
						
						
							listy zelné, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sádlo
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (9)