Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

michsamant michsamant

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 935 kJ /
701 kcal
Bílkoviny77,32 g
Tuky36,12 g
Vláknina4,83 g
Cholesterol 327 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,58 g
Sacharidy15,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si ocistime, odblanime a pokrajame na mensie kusky. Vo woku zohrejeme olej a orestujeme do makka nadrobno nakrajanu cibulu. Krok 2: Pridame kurkumu a mlety koriander. Pridame pokrajane maso a restujeme, kym sa nezatiahne. Osolime a pridame sojovu omacku. Dobre premiesame. Krok 3: Podlejeme poharom vody a varime na slabom ohni, prikryte 1 hodinu. Treba stavu kontrolovat a ak sa nam vyvari, podlievame horucou vodou. Krok 4: Ak je maso po hodine varenia makka, pridame nasekany spenat, premiesame, prikryjeme a 1-2 minutky nechame prehriat. Krok 5: Pridame smotanu, premiesame a zakryte dalsich 5 minut povarime na slabom ohni. Masko som podavala s dusenou ryzou.

Zveřejněno 6. 12. 2010

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/298P

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/298P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

michsamant 8. 12. 2010 14:33
@Miska, dakujem za peknu fotku, som rada, ze chutilo :-)

Miško :-) včera jsem dělala špenát i maso podobným zbůsobem. Vepřové maso jsem dělala stejně podle tvého receptu, ale špenát jsem použila mražený a vařila ho zvlášť. Poté jsem vše šťávou z masa polila. Kombinace byla skvělá. Jako přílohu jsem použila halušky. Kurkuma a koriandr dodali jídlu výbornou chuť.:-p Přidávám fotečku a dávám bodíka +9:yes:

Moc pekne a urcite dobre, jenom musim dat jine maso;-):yes::yes:

Šári(neregistrovaná), kurkumu lehce nahradíš kari kořením, udělá stejnou službu co se barvy týče;-)

michsamant 6. 12. 2010 13:01
:-D tak spenat nedaj, aj tak to bude dobre. @Sari kurkumu pouzivam skor na zafarbenie...miesto kurkumy ma napada uz len safran.
Dakujem vam za komentare :-K

Vypadá to velmi jedle, ale já ten špenát fakt nedám.Tak dám aspoň boďana.:-p

:-p:-p:yes:

Šla by kurkuma nečím podobným nahradit?

:-p:yes:+3

Lákavé, krásně barevně sladěné, určitě i chutné ;-).

Tématické fráze:
recepty ze skopového masa, minutky ze skopoveho masa, minutkové pokrmy skopové maso, skopové pokrmy na minutky, minutky ze skopoveho, skopové droby recepty, minutka ze skopového masa, prodej skopoveho masa, skopové maso minutky, skopové minutky, skopové recepty, nakládat skopové, skopovémaso, jak připravit skopové, recepty z skopového masa, recepty skopové, vařené skopové maso, pokrmy z kozy, recepty skopovémaso, recepty skopovémaso

Suroviny:
maso skopové, cibule, kurkuma, koriandr sušený, sůl, omáčka sojová tmavá, voda, špenát čerstvý, smetana sladká, olej

Přidat fotografie receptu