Rybářova podkova s kaší
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,52 g |
Tuky | 35,43 g |
Vláknina | 35,42 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 167,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2012 22:01
Líbí se mi marinovaná rybička i připravená kašička+13
23. 9. 2012 13:47
Díky
23. 9. 2012 08:00
22. 9. 2012 22:48
škoda, že nejsem rybář byla by moje.. ta bašta
22. 9. 2012 19:29
jo, jo jo...rybičku můžeme na všechny způsoby
22. 9. 2012 19:22
mňam vyzerá tak lákavo , a marináda s medom ma zaujala takže ukladám a vyskúšam+1
22. 9. 2012 19:20
Market, bravo!! Ryby miluji a dobrý tip na kapříka!
22. 9. 2012 16:58
Všem děkuji za komentáře
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře, chuť je ostře nasládlá a tymiánem ovoněno
Colombo65:mě taky, ale muž a synek ji nemusí, příště bude
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře, chuť je ostře nasládlá a tymiánem ovoněno
Colombo65:mě taky, ale muž a synek ji nemusí, příště bude
22. 9. 2012 16:46
Krásné, mě tam chybí jen ta kůže
22. 9. 2012 15:44
Ahoja rybářko, kde jsi ho ulovila, krásně upraveno
22. 9. 2012 15:32
Nofrono, pěkná podkovička a zajímavě připravená a tak jsem rybu ještě nejedla.
Dnes mají snad všichni rybky k obědu Tobě dávám 3.bod
Dnes mají snad všichni rybky k obědu Tobě dávám 3.bod
22. 9. 2012 15:30
Krásný recept. Takovou marinádu neznám, tekže si tisknu a až manžel chytí kapříka, tak vyzkouším. Díky za inspiraci
22. 9. 2012 14:50
Tak takovou podkovu bych si hned dala ryby mám ráda jakkoli upravené a tato podkova vypadá skvostně a kaše je zajmavá+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Banana split
Přidáno před 13 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 1 sekundou
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 11 minutami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 2 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 2 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 4 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 5 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 6 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 6 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Naporcovat kapra můžete více způsoby. Vyberte si ten, který vám bude nejlépe vyhovovat. Poradíme, jak na to
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: jana rybářová jana rybářová brambory s mrví smažíme kapříka k k obědu ¨¨kapr s kaší dort podkova pro rybáře dort podkova pro muže marcipánový žralok na dort kapr na ostro rybářova bašta recept recept na stredni podkovu jana rybářová dorty rybarova celer s kaší recepty smazeny kapr podkovy
Suroviny: kapr, med, olej olivový, tymián, chilli, limetka, pepř, sůl, mouka hladká, olej, brambory, mrkev, celer, česnek, mléko, máslo, sůl
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
13 názorů