Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 624 kJ / 1 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,22 g |
Tuky | 38,42 g |
Vláknina | 16,52 g |
Cholesterol | 6,45 g |
Sodík | 804 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 45,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 28 minutami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 11 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 14 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 16 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 8 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 9 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 9 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 9 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 10 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 11 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Další recepty
Tématické fráze: vepřový guláš vepřova jatra gulaš vepřový mozeček do guláše veprova jatra vepřový guláš pečený v troubě mozeček do guláše guláš s mozeček vepřové srdce recepty recepty z vepřových jater vepřový slezina guláš z mozečku a ledvinek vepřova jatra recepty recept na vepřové srdce gulaš uvařený v pečené v troubě játra a slezina recepty vepřová játra recept vepřové mozeček pečený vepřový guláš v troubě vepřové, mozeček guláš z vepřového
Suroviny: játra vepřová, slezina, mozeček vepřový, srdce vepřové, párek debrecínský, cibule, sádlo, paprika čerstvá červená, krém paprikový, sůl, pepř, majoránka, kmín drcený, česnek, pivo světlé, vývar
Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jj2y
0 názorů