Hovězí guláš s vepřovými játry a domácím knedlíkem

honzam Kuchař: honzam

Doba přípravy: cca 2 - 2,5 hod 4 - 5 porcí Hovězí maso 0 názorů

Suroviny

0,75 kg hovězí kližky
400 g vepřových jater
0,75 kg cibule
2 stroužky česneku
1 lžička mleté papriky
1/2 lžičky kmínu
mletý pepř
sůl dle chuti a libosti
2 lžíce sádla
1 - 2 lžičky hladké mouky
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájenou cibuli necháme zrůžovět na 2 lžících sádla.

  2. Přidáme nakrájená játra, kmín, papriku a opečeme.

  3. Maso nakrájíme na větší kousky, přidáme k játrům, osolíme.

  4. Když maso i játra pustí šťávu, podlijeme horkou vodou, přidáme utřený česnek a necháme pomalu dusit.

  5. Před dokončením zahustíme lžičkou hladké mouky, ochutíme pepřem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí guláš s vepřovými játry a domácím knedlíkem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: gulas s jatry guláš s játrama guláš s játrama guláš s játrou hovězí guláš s játrou hovězi gulaš s jatrama hobězí guláš s játry gulas z jatrama vepřové nebo hovězí játra vepřový guláš z jatrama hovězí guláš s játry v papiňaku gulas z hovezich jater hovězí guláš s játrami guláš hovězí a vepřový hovězí s jatrami guláš z hovězího a vepřových jater guláš z vepřového a hovězího masa s játry hovězí maso játra guláš jatra guláš recept vepřový gulaš s jatrama