Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené vepřové slezinky na cibulce a tymiánu

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

27. 7. 2009 20:47

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dostal jsem chuť na dušenou rýži, jenže co k ní? U řezníka mi cvrnkly do nosu tři vepřové slezinky a večeře byla jasná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kokronilla kokronilla

19. 9. 2014 11:00

Minulý týden jsem recept vyzkoušela, Jendo, máš ode mně jedničku:-! Opravdu moc dobré, já sleziny zpravidla peču na sádle, ale tvůj recept zařazuju do jídelníčku.

ilčidlo

21. 4. 2012 19:07

Včera jsem vařila slezinu podle tohoto receptu a byla to velká mňamkawww.toprecepty.cz

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 1. 2012 23:51

Jeníku,Tebou připravené slezinky vypadají moc dobře:-KHezký receptík na velice chutné,leč opomíjené jídlo:-p+8:yes:

ivca

1. 2. 2011 00:38

Už jsme je dnes koupili, a zkusíme to taky uvařit, doufám, že to bude mňamka...

mirca75 mirca75

2. 8. 2009 21:07

Jendo:-)slezinky:-p:-p:-p.Mě už necvrnkly do nosu pěkných pár let,škoda přeškoda;-(.Asi budu jezdit řezníkovi do Příboru;-).Tvůj recept vypadá moc pěkně a jedle:-p-ukládám a nezapomenu;-).Já můžu slezinu na skoro každý způsob a tak ti už těď posílám boďku za tu dobrůtku na obrázku:-p a těším se až seženu a uvařím:-)

pipre pipre

27. 7. 2009 23:01

Jo, vlastně byly tu jiné fotky, ale já nepoznala, že to byly ledvinky :-D..asi proto, že nedělám často ani jedno ani druhé. Vnitřnosti u nás nejdou na odbyt.

Jenda1 Jenda1

27. 7. 2009 22:59

Jani R., rozhodně mi slezinky chutnají víc, než dušená vepřová játra, která je moc krupicovitá. Samozřejmě je to věc názoru a chuti.;-):-))

Jenda1 Jenda1

27. 7. 2009 22:55

Díky, Bibi, už jsem to opravil.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 7. 2009 22:49

A já mám pocit, že před chvílí tady byly jiné fotky!!:-O

Bibinka Bibinka

27. 7. 2009 22:45

Jeníku, tak sem volaaká zmetěná-jsou to slezinky, nebo ledvinky:-?v názvu je slezinka a pod velkou fotkou ledvinka;-), to jsi se asi přepsal, nebo kdo ví, na co si myslel viď:-O vypadá to moc dobře a dávám bodíka:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 7. 2009 22:36

Já jsem slezinu jedla jednou, ale nedělala nikdy. Popravdě, příjde mi to, jak žvýkačka:-/

pipre pipre

27. 7. 2009 21:34

Jendo, ty máš nějaký zvláštní nos a jen na dobroty :-) Už jsem slezinu nedělala strašně dlouho, ale jak vidím tu tvoji na talíři, tak jsem na ni dostala fakt chuť :-)Bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové ledvinky na cibulce ledvinky na cibulce jak vypadá tymián recept na vepřovou slezinu slezinkovy gulas recept na vepřové ledvinky na cibulce veprove vnitrnosti co se vari ze sleziny vepřové na tymiánu vepřová slezina-recept slezina-recept dusena jatra na cibulce recebty naslezina jak se vaří slezina dusené vepřové játra recepty-slezina vepřové na cibulce vepřové ledvinky dušené ledvinky na cibulce recept jak připravit vepřovou slezinu

Suroviny: slezina vepřová, cibule, tymián, česnek, pepř mletý, sůl, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Dušené vepřové slezinky na cibulce a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gLZD