Jablečné rozety se zmrzlinou
Suroviny
Porce: zhruba 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 686 kJ / 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,08 g |
Tuky | 9,84 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 148 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 54,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné rozety se zmrzlinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPNo
Moje poznámka
Jablečné rozety se zmrzlinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPNo
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 2 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 10 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 22 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
jablečné víno recept,
recept na jablečnou zmrzlinu,
ovocný rozvar,
jablečný rozvar,
recept na jablečne víno,
recept na zmrsku,
zmrzlina v županu,
jablka rozeta,
jablko rozeta,
domácí jablečné víno recept,
jablečné delikatesy,
pečené rozety,
jablecne rezy v testicku,
jablková zmrzlina,
řecká zmrzlina,
smažené jablka v županu,
rozeta jablko,
smažené rosety,
sladké rozety,
jablečná roláda se zmrzlinou
Suroviny:
vejce,
mléko,
víno bílé,
cukr moučkový,
mouka hladká,
sůl,
olej,
jablko,
cukr skořice,
zmrzlina vanilková,
šlehačka,
ovoce,
meduňka
Komentáře (2)