Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanová omáčka (na těstoviny, k masu)

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

3. 8. 2009 10:32

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 673 kJ / 878 kcal
Bílkoviny6,14 g
Tuky91,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 301 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy7,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Houbovou variantu podáváme buďto s těstovinami nebo k pečenému masu s brambory.

Sýrová varianta se nejlépe hodí k čerstvým těstovinám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Sodovka Sodovka

18. 8. 2009 21:29

Kamilo, smetanovou omáčku se žampiony dělám velice často. :-p Místo šlehačky dávám ale smetanu na vaření a mléko. Posílám bodíka.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 8. 2009 13:40

:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smetanová omáčka na těstoviny smetanová omáčka smetanová omáčka k masu omáčky k masu smetanová omáčka k těstovinám smetanová omáčka těstoviny smetanová houbová omáčka houbová omáčka k masu smetanové omáčky k těstovinám žampionová omáčka k masu těstoviny se smetanovou omáčkou houbová omáčka smetanová smetanové omáčky na těstoviny smetanové omáčky k masu testoviny ve smetanove omacce těstoviny smetanová omáčka houbová smetanová omáčka smetanová omáčka z lišek smetanová máčka žampionová omáčka se smetanou k masu

Suroviny: smetana ke šlehání, sůl, pepř bílý, máslo, houby čerstvé, pažitka

TopRecepty.cz

Smetanová omáčka (na těstoviny, k masu)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rRE2