

Hrášek ve smetanové omáčce s houbami
Suroviny
- 3 lžíce oleje
- 1 cibule
- 25 dkg žampionů nebo jiných čerstvých hub
- sůl
- kmín
- 1/4 l kávové smetany
- 1 konzerva sterilizovaného hrášku
- petrželka
Postup přípravy receptu
Cibuli osmažíme, přidáme na tenké plátky nakrájené houby, a pokud nepustí vodu, trochu podlijeme. Přidáme sůl a kmín. Změklé houby zalijeme smetanou, necháme zhoustnou a doplníme scezeným hráškem. Dokořeníme.
Poznámka od kuchařky
podáváme s bramborem nebo chlebem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hrášek ve smetanové omáčce s houbami
-
Určitě to musí být výborný!
Dělám něco podobného. :)