Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí

Hodnocení receptu je 4,8 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

20. 1. 2010 21:28

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie7 805 kJ / 1 865 kcal
Bílkoviny172,38 g
Tuky130,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 408 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,80 g
Sacharidy0,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nechte si chutnat!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kokronilla kokronilla

10. 10. 2021 06:33

Tenhle recept jsem vařila z vepřových kotlet v pomalém hrnci, a k tomu rýži, bylo to dobré.

Roman

23. 2. 2014 14:46

Dnes jsem chtěl uvařit něco, co jsem ještě nevařil a po kratším hledání, kdy jsem, musel brát v potaz suroviny, které mám doma jsem vyzkoušel tenhle recept. Musím říct, že chuť je opravdu výrazná a proto musím dát :yes::-K

Pajaja

24. 10. 2012 15:26

U toho druhého focení má omáčka hezčí, tmavší barvu. . . :-p Krása! :yes:

BILKOVAI BILKOVAI

9. 5. 2012 16:11

Marcelko, jsem ráda, že se jídlo zdařilo;-):-)

Marcela

9. 5. 2012 10:54

Dávám obrovskou pochvalu, moc dobré. MŇAM:-p:yes::yes::yes:
Dijonskou jsem nešetřila, raději jsem míň solila.:-K

Dana61

25. 1. 2012 12:55

skvělé :yes::-D- dělám a dávám i bobkový list, ale dijónskou jsem ještě nepřidala, tak příště dám:-p

BILKOVAI BILKOVAI

23. 1. 2012 22:31

Rebí, no jo, no:-S To víš, někdy se zadaří;-)To je těma hříbkama. Dnes jsem použila hlavně křemenáče, které jsou černé, takže šťávička je taky tmavší. Možná ji vyměním za tu dnešní;-) Ještě se rozmyslím...;-):-):-D

rebeka rebeka

23. 1. 2012 22:29

BILKOVAI: héj:-!:-! krásné papáníčko;-):-p:-p:yes::yes:
a mimochodem..v sekci "co dnes uvařit" máš to foto eště hezčí:-8:-):yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

20. 12. 2010 13:55

Jani, díky za foto a jsem ráda, že jste si pochutnali;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 12. 2010 13:45

Přidávám foto, bylo to mňamózní:-p

yoghurtt yoghurtt

30. 7. 2010 11:48

Vypadá to opravdu skvěle... :yes:

eva hubova eva hubova

9. 5. 2010 15:09

:-p:-p:-p:yes:+10

BILKOVAI BILKOVAI

22. 2. 2010 21:32

Miro, díky, že chutnalo. Taky brzy zopakuji:-p:-p:-p

miro.kostal@seznam.cz

22. 2. 2010 15:27

Ivy to bylo vynikajici.Delikates.A ta stava ta byla super.Doporucuji!!

cardanka

23. 1. 2010 00:09

Maso na houbách je vždy výborné:-pa ta hořčice tomu dá šmrnc:-p8.bodík:yes:;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso na hříbkách kotleta na hribkach vepřové plátky na hříbkách veprova kyta na hribkach vepřové kotlety na hříbkách hovězí na hříbkách kotlety na hříbkách vepřová kotleta na hříbkách vepřova panenka na hřibkach na hříbkách vepřový plátek na hříbkách maso na hříbkách vepřová kýta na houbách dušené na hříbkách dusene veprove na hribkach veprova krkovice na hribkach veprove platky s horcici dušené maso na hříbkách vepřové na hříbkách s rýží vepřový plátek s hořčicí

Suroviny: kýta vepřová, sůl, hořčice dijonská, olej, cibule, bujón hovězí, pepř mletý, koření nové koření, pepř celý, mouka hladká, vývar, hříbky sušené, slanina anglická, cibule, olej

TopRecepty.cz

Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwGB