Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 40 minutami
„PAMĚŤ“ DavidF, před 17 hodinami
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 14:09
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes ještě kuří vývar a sumeček africký s bram…“ Simona Skolakova, před 38 minutami
„Teda nenapadlo by mě, co strava křepelek způsobí. 😁 Tak…“ tara23, před 1 hodinou
„Nadja: Ano křepelka má bohatý jídelníček, spapá i žížalku a…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
16. 2. 2009 13:02
14. 2. 2009 11:36
13. 2. 2009 21:38
Brousek je fakt super. Já s ním brousím i ty pižlátka za 50kč a to by člověk neřekl, jak pak hezky krájí. Manžel s tím brousí i sekery (ty máme 3 a taky FISKARS).
Ke škrabce mám jeden poznatek. Manžel mi koupil "prý úžasnou" škrabku. Nikdo s ní nechtěl škrábat, protože se blbě držela a nešlo to - stejně jak píšete vy. Pak jsem ale přišla na to, že se s ní loupe opačně - OD SEBE. Na brambory jí moc nepoužívám (jen když jsou velké), ale na dlouhé věci, jako mrkev, okurka apod., je SUPER.
13. 2. 2009 20:06
13. 2. 2009 19:36
13. 2. 2009 17:32
13. 2. 2009 16:45
13. 2. 2009 16:26
13. 2. 2009 15:59
13. 2. 2009 15:47
13. 2. 2009 15:43
13. 2. 2009 15:41
13. 2. 2009 15:36
13. 2. 2009 15:31
13. 2. 2009 15:03
1 2 3 Další