Jak na pečení?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas jsme meli vcera rybu, dnes zeleninovou…“ hazel, před 2 hodinami
„Přeji hezký večer Nevím čím to je,nikdy neodhadnu množství…“ Anna Kocikova, před 3 hodinami
„Dobrý večer😊, u nás dnes byla knedlíčková polévka a krůtí…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
6. 1. 2012 17:17
6. 1. 2012 09:46
6. 1. 2012 09:14
6. 1. 2012 07:27
5. 1. 2012 23:04
Používám ho na všechno a je to rychleji upečeno, jak maso, tak i třeba piškot. U piškotů i buchet to hlídám, je to raz dva.
(Horký vzduch je vlastně proháněn rovnoměrně zespodu i shora)
5. 1. 2012 22:12
5. 1. 2012 18:09
5. 1. 2012 16:50
Jestli horký vzduch použít na všechno, nebo se na něco nehodí?
Poradíte mi prosím.