Poslední diskuze
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, před 16 minutami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 13 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„Dnes sekaná napůl vařená slepice a mleté vepřové maso…“ Severinka, před 20 minutami
„Dobry vecer, u nas jen testoviny se slaninou a vajickem,…“ hazel, před 13 hodinami
„Zdravím dievčatá, ja som tu dnes mala vnukov, uvarila som…“ Julia Oskerova, před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
18. 10. 2012 18:33
18. 10. 2012 17:41
18. 10. 2012 09:46
18. 10. 2012 09:43
14. 10. 2012 21:42
14. 10. 2012 15:53
14. 10. 2012 15:03
14. 10. 2012 09:17
Juchů s tím přidáním mletého pepře do usušených hub - to je nápad, ještě neznám a vyzkouším. Díky
Jinak suším klasika na plechu, pečícím papíru na topení a nikdy nebyl problém. A´T to u vás voní
7. 10. 2012 09:02
20121007_120042.jpg
7. 10. 2012 08:38
7. 10. 2012 07:54
7. 10. 2012 06:21
7. 10. 2012 06:17
Jardo, co je to gamatama, prosím? To doma určitě nemám...
7. 10. 2012 06:16
6. 10. 2012 18:43
Já susim houby na situ nad gamatama, večer jak je stáhnu,tak ráno jenom prohrabnu a je.Taky mám dobrou zkušenost dát je na pečící papír a plech,to dám na gamatama.Ale v te troubě by to mělo jít taky, jen bacha na teplotu, aby se neupekly,50 stupňů se mě zdá moc.
1 2 Další