Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

DOMÁCÍ PEKÁRNA

janicka (neregistrovaný/á) - reklama?

Vkládejte recepty a vyhrajte na facebooku myčku, horkovzdušnou troubu nebo domácí pekárnu! apps.facebook.com/recepty-nadoma/?page=soutez :-!

Veronika, ak smiem poradiť, nekupuj neznáme značky, už kvôli servisu...(určite budú lacnejšie, ale...)ja som verná značke ETA, čo sa mnohých spotrebičov týka. Jednoznačne dvojhákovú a podľa mňa je lepšia s väčšou nádobou - v tej menší chlieb upečieš, ale naopak to nejde...

jirinka to si ty zacala piect tak, ze si cesto dala do pekarne bez nadobY;-)

Jiřinko, nevzdávej to a určitě chtěj záruční opravu, buď tvrdohlavá a hlavně neustupuj - prostě jsi neudělala nic, abys něco porušila ;-):yes::yes:

Děvčata já smutním ;-(;-(,včera se mi rozbila nádoba z pekárny...koukala jsem jako puk...úplně mi vypadl ten čudlík co se na něj nasazuje hák na hnětení...vypadlo i to těsnění :-!:-!:-!Zahájila jsem pátrání po tom kdo mi to opraví protože pečka je v záruce,zítra jí povezu do opravny a jsem na to moc zvědavá,protože i když jsem říkala že je to vadná nádoba,tak musím pekárnu přivést celou :-O,oni posoudí jestli je to na záruku nebo ne...já bych se z toho picla :-//:-// jinak nová nádoba stojí 700,-:-((

Veroniko, to je těžké radit, každý ti bude chválit právě tu svou pekárnu, kterou má doma. Já třeba mám už asi 4 roky Eta Harmony, ta je jedna z největších na trhu a jsem maximálně spokojená. Jsou i pekárny se dvěma nádobami, kde můžeš upéct v každé nádobě současně něco jiného. Záleží, jak velký chlebík chceš péct a podle toho vybírat, snad jen že lepší jsou dvouhákové, těsto je lépe prohnětené. Programy mají všechny v podstatě stejné a přiznám se, že já používám pouze program základní, těsto a marmeládu.

veronikamorongova@seznam.cz

7. 2. 2010 11:09

Prosím poradí mi někdo jakou koupit pekárnu .Dám na radu človíčka který má už nějaké zkušenosti.Cenově říkám zlatá střední cesta.

magdalenka: tak to sme dve, ja nikdy nestiham, tak robim cesto rychlym programom a kocky drozdia delim väcsinou na tretinky, ale jednu dam vzdy na stvrtiny, pre pripad, ze by som potrebovala 1/2 kocky drozdia alebo robila z menej ako pol kila muky a davam do mrazaku. potom davam mrazenu kocku drozdia do tekutiny :yes:

...ja skoro vždy pečiem iba s tým zrýchleným programom a dávam asi tretinu kocky na 500 g múky...teraz mám kúpené zmesi z Lidlu, ten s ľan.semiačkami nám chutí najviac a tam píšu základný program, vyše 3 hodiny. Inak by som nečakala, večne lietam.

:yes::yes:fakt vypadá velice dobře!

Cathleen - dala jsem 1/4 kostky čerstvého droždí, jako dávám normálně, ale dala jsem teplou vodu. Přidávám foto.;-)

Zajímalo by mě, kolik jsi dala droždí:-) Možná bych ho taky vyzkoušela, protože se nám často stane, že jsme v časové tísni a chleba ještě nikde:-//

Včera jsem večer pekla opět chlebík (350 ml vody, 2 PL oliv.oleje, sůl, cukr, droždí, koření a 500g mouky dle momentální nálady a načatých pytlíků ve skříňce;-)) a v časové tísní jsem zapla program 5-super rychlý. Velmi mně to překvapilo. Chlebík nakynul dobře, upekl se hezky a za 1:20 bylo po všem. Do včerejška jsem pekla chléb pouze na program č.1-základní, protože jsem se bála, aby byl dobře vykynutý a přehňácaný a znovu vykynutý ... a většinou se mi ke konci pečení trochu propadl. Ušák jsem nikdy neměla, ale nebyl takový hezky klenutý - a tenhle je. Mám z toho radost a musím se o ní s vámi podělit.:-)

Tak to já používám odložený start u všeho(pračka myčka pekárna)a jsem s tím spokojená u sebe ho taky občas použiju a to už není nic moc

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více