Co dnes uvařit?
Já zase ráda vařím narozdíl od sestry a i mé dcery
u nas takove lehke rizeto,zeleny salat a meloun, nic jsem nepekla, je velke teplo, i kdyz doma mame pekne. Nejak jsem z toho pocasi unavena.
Myslim ze to mame stejne jako u Marcelky, jedine ja tedy sladke mam tolik rada vzlast kolace s ovocem. Pecu,ale ne kazdy den,ale kdyz zacnu mit velkou chut ,tak me nevadi jit a peci at je jaka koliv hodina.
Hezke probuzeni do nedelniho rana
My jíme skoro všechno, maso, sladké, polévky, bezmasé a já se to snažím střídat, tak maso vychází tak 1x - 2x týdně a to já většinou vařím tak, že to máme 2 dny, jinak to neumím.
Ale chápu, že většina lidiček si neumí oběd bez masa představit anebo jenom výjimečně.
Jo, a k večeři jsem tedy měla chleba se sýrem (plátkovým) a zeleninu, tak to bys mohla přijít.
Už pár dní mám chut na buřguláš, tak jsem ho uvařila a k němu rozpekla rohlík .
V pečence jsem upekla kousek vepř. bůčku. Bude studený k večeři, s chlebem a Americkou okurkou .
My jsme všichni masožravci, bez masa vařit neumím. Jak říká manžel, "maso je pro chut, ne na nažrání, ale musí být :
Já vydržím bez masa tak 2 dny, víc ne. Když náhodou mám k obědu něco sladkého, okamžitě to musím zajíst něčím slaným .
Přitom o uzeniny nestojím, mám radši sýry
Hezky jsem si početla a zároveń i namlsala všech těch vašich dobrotA že jich teda bylo hodně
U nás se trošku překopal jídelníček i program.Syn s vnučkou už dnes odjíždějí,ráno se nachystali do ZOO a k obědu přijedou později.Tak my jsme dorazili včerejší jídlo,mladí budou mít
Simuško mě se to moje chodítko pořádně nevejde ke sporáku a i tak moc dlouho neustojím,tak je to takové na prdlačkuAle kamoš by to jinak hodil na hnůjOn to pěstuje pro zábavu,ale doma to nikdo nejí,tak to by byla opravdu škoda
Mějte se tady všechny moc pěkně a mějte s rodinkama pěkný a vydařený víkend
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 10 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, před 18 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Veronika.Hrozna, 23. 10. 2024 21:18
Poslední příspěvky
„Anna Kocikova: gratuluji vám oběma k výročí ....... …“ Nadja, před 10 hodinami
„tara23: Věrko, tak jste si kulturu pěkně užili a už…“ Nadja, před 10 hodinami
„Nadja: díky. Nadi, snažím se.“ MarcelaPa, před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Letem jídelním světem: Jak na dokonalý orientální rýžový pilaf? Nadýchanost zajistí propláchnutí rýže i trik s utěrkou
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká
Cuketa s mrkví a hráškem: Výraznou chuť dodá cibule a česnek, zalitá sýrovou omáčkou uspokojí i náročné strávníky
Hovězí krk na zelenině z pomalého hrnce
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 5,0 (2×)