Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
Spěcháte? Kmínka s drožďovými nočky vás rychle a chutně zasytí, zahřeje a zklidní zažívání. A má nečekanou vůni
Sádlo je zdraví prospěšné, říká specialistka na výživu Margit Slimáková: Protituková hysterie a strašení už naštěstí skončily
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky
nezkoušel jste někdo v receptu použít použít pouze špaldovou celozrnou mouku?
Šlo by to?
Díky za info, H.
ani po hodině pečení v troubě pudink neztuhl.
Netušíte, kde by mohl být problém?
Díky za rady! H.