Komentáře uživatele Jadrrak
Jadrrak
24. 8. 2020 08:16
Recept:
Cuketové halušky
Sice nejsem příznivcem jídel z cuket, těsto z nich na "bramboráky", šlo za pomalého míchání na kompost. Jsem však velkým příznivcem halušek v jakékoli podobě, a tak v době přebytku této divné zeleniny, rád vyzkouším. Trochu mi tam chybí kysané zelí, ale to si přidám sám, k uzenému se
hodí
:-



Jadrrak
4. 2. 2020 13:22
Recept:
Kuřecí stehna na slanině a zázvoru
Dík za receptík, jednoduché, rychlé a hlavně dobré jídlo. Ještě tak sehnat kvalitní voňavou nechemickou slaninu, to by byla teprve mňamka

Jadrrak přidal novou fotografii!
31. 1. 2020 23:03
Recept:
Srnčí guláš v papiňáku (tlakovém hrnci)
Jadrrak
29. 1. 2020 23:06
Recept:
Srnčí guláš v papiňáku (tlakovém hrnci)
Jak jsem slíbil, tak činím. Dnes, kolem 12 hodin jsem gulášek dochucený česnekem a zahuštěný domácím 100% žitným chlebem předložil ke konzumaci s houskovým knedlíkem, také domácí provenience. Reakce dle očekávání, vyškrábán do poslední lžičky, až jsem se bál o smalt v hrnci. Za racept dík a je uložen do velmi oblíbených a chutných.

Jadrrak
28. 1. 2020 23:24
Recept:
Srnčí guláš v papiňáku (tlakovém hrnci)
A dos! Je hotovo! Ve 23:15 dovařeno zahuštěno, ochutnáno a dáno odpočívat. Zítra přiopravit a možná dozahustit rozleženou mňamku. Ještě nevím, zda přidám česnek, i bez česneku chutná výtečně, maso je jak mandlička, vařil jsem v elektronickém "daru přítele Pappina" 55minut. Zítra doplním reakci okolí, na dokonalé dílo.
Jadrrak přidal novou fotografii!
23. 1. 2020 12:44
Recept:
Srnčí krk na česneku
Jadrrak
22. 1. 2020 23:01
Recept:
Srnčí krk na česneku
Už se peče a úžasně voní

Přečtěte si Zobrazit více