Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Jadrrak

Sice nejsem příznivcem jídel z cuket, těsto z nich na "bramboráky", šlo za pomalého míchání na kompost. Jsem však velkým příznivcem halušek v jakékoli podobě, a tak v době přebytku této divné zeleniny, rád vyzkouším. Trochu mi tam chybí kysané zelí, ale to si přidám sám, k uzenému se:yes: hodí:-D:yes::-

Dík za receptík, jednoduché, rychlé a hlavně dobré jídlo. Ještě tak sehnat kvalitní voňavou nechemickou slaninu, to by byla teprve mňamka:-)

Jak jsem slíbil, tak činím. Dnes, kolem 12 hodin jsem gulášek dochucený česnekem a zahuštěný domácím 100% žitným chlebem předložil ke konzumaci s houskovým knedlíkem, také domácí provenience. Reakce dle očekávání, vyškrábán do poslední lžičky, až jsem se bál o smalt v hrnci. Za racept dík a je uložen do velmi oblíbených a chutných.:yes:

A dos! Je hotovo! Ve 23:15 dovařeno zahuštěno, ochutnáno a dáno odpočívat. Zítra přiopravit a možná dozahustit rozleženou mňamku. Ještě nevím, zda přidám česnek, i bez česneku chutná výtečně, maso je jak mandlička, vařil jsem v elektronickém "daru přítele Pappina" 55minut. Zítra doplním reakci okolí, na dokonalé dílo.

Už se peče a úžasně voní:-)