Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Karel z Ostravy

Naprosto skvělý recept :yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Když jsem hledal na netu něco podobného, všude se opakuje stále stejný recept, plecko - kýta - a ze zabijačky "takzvaní kuchaři" přidávají jen játra ;-(;-(;-(;-(;-( a jinak nic ....

To má být nějaká zabijačka ?????

Dnes jsem byl u řezníka, jen jsem vepřovou hlavu - kterou neměli - zaměnil za velké koleno, 3 vepřové nožičky a kilo vepřových ocásků ....
Jinak vše, jak má být - jazyky, slezinka, ledvinky, játýrka. / plíčka ne, ty dělám raději na smetaně :-D:-D:-D:-D /.

Uvařená a nakrájená vepřová kůžička je v guláši naprosto delikátní :-p:-p:-p:-p:-p - a hlavně - kolik dá člověk do guláše masa, tak stejně tolik cibule, možná i o něco více ;-);-);-);-);-) Na to se často zapomíná, a vstávají mi vlasy hrůzou vlasy na hlavě, když čtu recept na guláš .... " a na oleji orestujeme 1 !!!! cibuli :-((:-((:-((:-((:-((

Jinak cibulka samozřejmě na sádle, řezník má levný uzený špek, takže na uzeném sádílku, a po jíšce, na zahuštění přidávám ještě vepřový mozeček - ten jsem si dneska koupil taky ....

To už je potom tak "nezdravé" // vepřový mozek - samý cholesterol !!!!! // - že je to naprosto báječná bašta :-D:-D:-D:-D:-D

Za Tvůj naprosto jedinečný a osobitý recept - 15 X :yes::yes::yes::yes:

AŤ ŽIJE ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ :-!:-!:-!