Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlikův ovarovozabijačkový guláš

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min

240 min (240 min příprava)

8. 9. 2011 09:17

Suroviny

Porce: móóóóc

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota8 162 kJ / 1 951 kcal
Bílkoviny116,80 g
Tuky59,60 g
Vláknina52,00 g
Cholesterol1 376 mg
Sodík708 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy210,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

eldigga

23. 11. 2015 10:23

souhlas Karle,zabijačkovej guláš musí bejt takovej...pak je to lahudka:-D

Karel z Ostravy

3. 10. 2011 17:37

Naprosto skvělý recept :yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Když jsem hledal na netu něco podobného, všude se opakuje stále stejný recept, plecko - kýta - a ze zabijačky "takzvaní kuchaři" přidávají jen játra ;-(;-(;-(;-(;-( a jinak nic ....

To má být nějaká zabijačka ?????

Dnes jsem byl u řezníka, jen jsem vepřovou hlavu - kterou neměli - zaměnil za velké koleno, 3 vepřové nožičky a kilo vepřových ocásků ....
Jinak vše, jak má být - jazyky, slezinka, ledvinky, játýrka. / plíčka ne, ty dělám raději na smetaně :-D:-D:-D:-D /.

Uvařená a nakrájená vepřová kůžička je v guláši naprosto delikátní :-p:-p:-p:-p:-p - a hlavně - kolik dá člověk do guláše masa, tak stejně tolik cibule, možná i o něco více ;-);-);-);-);-) Na to se často zapomíná, a vstávají mi vlasy hrůzou vlasy na hlavě, když čtu recept na guláš .... " a na oleji orestujeme 1 !!!! cibuli :-((:-((:-((:-((:-((

Jinak cibulka samozřejmě na sádle, řezník má levný uzený špek, takže na uzeném sádílku, a po jíšce, na zahuštění přidávám ještě vepřový mozeček - ten jsem si dneska koupil taky ....

To už je potom tak "nezdravé" // vepřový mozek - samý cholesterol !!!!! // - že je to naprosto báječná bašta :-D:-D:-D:-D:-D

Za Tvůj naprosto jedinečný a osobitý recept - 15 X :yes::yes::yes::yes:

AŤ ŽIJE ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ :-!:-!:-!

petrzelka

8. 9. 2011 18:16

Kadli,ty máš štěstí,že jdu v sobotu na grilovany prase,páč toto je moje:-p:-pMasíčko,masíčko:-p:-p a máš velkého boda:yes:

magdalenka

8. 9. 2011 16:32

:-K:yes:

srettka

8. 9. 2011 15:03

A pozor,kadlika zase zulibala jeho potouchla gastromuza a je tu recept. Ten by urcite ocenil muj chlap,ja radsi zustanu u tradicniho gulasku:-8 hlava z chlivkoveho kanca,rypacek,slezina:-O to je na me moc:-))
ovsem popisek ryze tradicni:-)):yes:

Klariska

8. 9. 2011 14:30

gulášku bylo trošku víc, dal jsem ho do sklenic a na 100 stupňů zavařil. Je toho sedum sedmiček... :-)):-D:yes::-K

repenitka

8. 9. 2011 12:01

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D...já se z toho chlapa picnu,ale jedině tady se zasměju,jen tak dál....:-D:-D Jo a jednu flašku guláše si zamlouvám....;-):-D

varilamyskakasicku

8. 9. 2011 11:51

Kadlíku,Ty jsi jednička,:yes:vždycky pak čtu manželovi Tvůj postup,ten se svíjí smíchy,:-Dale dávám mu Tě za vzor,jak to vše umíš nejen uvařit,ale ještě tak krásně popsat, sepsat, že není možné přehlídnout cokoliv od Tebe, já bych to viděla uTebe na knížku :"Kaldikovy recepty se špetkou humorného koření".-K:-)):-)):yes: budu dělat podle Tebe a culit se u toho:-))

Kadlik

8. 9. 2011 11:51

děkuju za bodíky, dámy. Vím, kde jsem udělal chybu... To maso z líček bylo už dost uvařené, a já ho vlastně rozmíchal do ztracena. Ledvinky, jazyk, srdce, slezina - ty vydržely. I játra se rozsypávaly. Příště budu chytřejší!!!;-)

Anna Kocikova

8. 9. 2011 10:52

Kadlíku dej si pozor:-Ok Tobě to taky nemám daleko;-):-D:-D
Mám tady zrovna návštevu,tak brouzdáme po receptech společně a u Tvého postupu se slušně řežeme:-D:-DGulášk je moc fajnový:-p+10:yes:

1974andrea

8. 9. 2011 10:40

Tak jsem si zavzpomínala, jak jsme každou zimu poráželi u dědy prase. Vždycky byla příšerná zima, řezník se zahříval nějakou kořalkou a my právě takovým podobným guláškem - ovšem bez smetany. :-p:yes:

Simona Skolakova

8. 9. 2011 10:11

No konečně:-Duž jsem sledovala,kdy bude zase Kadlíkův recept;-)
a jsem se dočkala!!!;-)prima gulášek:-psuper počteníčko;-)+1:yes:

Pavla

8. 9. 2011 09:49

Já se taky vždycky těším, až sem zase něco Kadlík přidá, to se pak tlemím celý den a ještě to vytisknu mamince a ta se pak tlemí doma :-D:-D. A jídla jsou famozní, tohle bych si hned dala, mňam :yes:

zizala

8. 9. 2011 09:46

:-)):yes::-p

spagetka

8. 9. 2011 09:42

Souhlas, potěší duši, rozbouří chuťové pohárky :-D:-D:-p:-p:yes::yes:
Líbí se mi, že zahušťuješ chlebem, já to mám radši než s moukou :-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové nožičky a cholesterol "guláš ze sleziny" zabijačkový guláš recept jde uvařit z vepřové hlavy guláš? zabijačkový guláš s mozkem recept guláš z vepřové hlavy vepřové ocásky ve slevě v řeznictví guláš ze sleziny guláš se slezinou zabijačkovej guláš zabijačkový guláš guláš z ovarového masa co se zbytkem ovaru uzeny rypacek recept na mozeček z prasete guláš do flašky mozeček na zahuštění guláše slezina v guláši prase domaci - zabijackove recepty guláš s vepřových vnitřností

Suroviny: hlava vepřová, jazyk vepřový, srdce vepřové, slezina vepřová, ledvinky vepřové, játra vepřová, cibule, smetana zakysaná, mouka hladká, sádlo, česnek, majoránka, bobkový list, chilli paprika sušená, sůl, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Kadlikův ovarovozabijačkový guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2G3J