Recept príma, guláš moc dobrý, podáváno s knedlíkem.
Použila jsem místo pálivé papriky kajenský pepř (trochu víc, než bych chtěla, ale co naplat), přidala trošku koncentrovaného rajčatového protlaku a třetinku kuřecího masoxu (místo vývaru).
Tohle je moc dobré jídlo, ale trošku se bojím, že někoho odradí to prudké opékání ze začátku. Dobrá zpráva je, že to není potřeba! Plec je šťavnatá a měkoučká i když ji šoupnete rovnou do pekáčku – důležité je pomalé pečení a nezapomenout na kousek sádla, jinak je to brnkačka :).
Jinak já na prvních dvacet minut nastavím troubu na 200 stupňů (horkovzduch), teprve potom ztlumím na 150.
Použila jsem místo pálivé papriky kajenský pepř (trochu víc, než bych chtěla, ale co naplat), přidala trošku koncentrovaného rajčatového protlaku a třetinku kuřecího masoxu (místo vývaru).
Jinak já na prvních dvacet minut nastavím troubu na 200 stupňů (horkovzduch), teprve potom ztlumím na 150.