Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Mike1

Taky slyším prvně, že lovečáku se říkalo " český uherák". Domnívám se , že lovecký salám je mnohem pozdější záležitost.Nicméně j článku je i tak dost nepřesností. Jedny z prvních suchých salámů začal vyrábět cca 100 let zpátky Pejskar ( t.č. masokombinat stejného jména současnosti) a tradice pokračuje s různými znárodněními a vrácením majetku dosud.

Promiňte, proč se toto jmenuje Kovbojské fazole ??? . Toto nemá s kovbojskéma fazolema , jak se připravují v zámoří venku na ohni vůbec, ale vůbec nic společného.... proč jste to nenazvala jakousi variantou guláše ...?

Tak tento jediný recept je velmi podobný pravým cowboyským fazolím, jak se připravují venku na ohni...
Je velmi chutný :yes: