Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulová omáčka od babičky

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 4. 2011 12:11

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie574 kJ / 137 kcal
Bílkoviny3,92 g
Tuky0,67 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

NEJJEDNODUŠŠÍ, opomíjená, chutná a dětmi nejoblíbenější omáčka!!! Vřele doporučuji. Mé děti se můžou po ní utlouct ( 1 rok a 6 let) :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pekana Pekana

1. 10. 2019 10:01

:yes::yes: nedávala jsem jíšku, omáčka je skvělá - děkuji:-)

olda

18. 8. 2017 10:17

Iness:

tejaja: Pokud se nepoužije při přípravě žádné koření, pak něco na dochucení libového masa jako kotleta bych nezatracoval, vývar, bujón nebo vegetku Dobrotka od Randamu - samozřejmě vše bez glutamánu. Cibule je skvělá, ostatně jako většina zeleniny a v jídlech by neměla chybět. Doma v troubě upečené brambory je mňamka a nic proti. Jenže kdo se s tím má doma patlat, že maminy ! Takže párek v rohlíku, hambáč nebo hranolky s kečupem ze stánku. To jsou zabijáky co totálně zkazí nejenom chuťové pohárky.

coroner coroner

3. 3. 2014 11:11

Hmm,ňam vypadá to zajímavě;-), dneska vyzkouším a předem posílám bodík:-p:yes:

savlinka savlinka

15. 3. 2013 11:35

Porada::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

mikika

28. 6. 2012 15:02

Výborná rychlá omáčka, dělala jsem ji dnes k těstovinám,fakt dobrotka:yes: díky za prima receptík

Karin

5. 6. 2012 18:22

zdar dámy, tak to tu pročítám a fakt se směju....................co občas místo vyčtených pouček použít mozek a zdravý selský rozum...........na cibulové omáčce nevidím nic špatnýho........všichni tři mí synové měli cibulovou omáčku mnohem dřív než v roce.........jejich nejoblíbenější.......samozřejmě s bramborama..........a víte co? můj prostřední a vlastně i ten nejmladší ochutnali i ty hranolky a ještě neměli rok...........nespráskali jich kotel,ale jednu jsem jim prostě ochutnat dala, když se po tom natáhli, no a co???? necpu je hranolkama denně.........ale přes léto je na výletech párkrát mají..........doma je neděláme vůbec a do restaurace s nima chodit nebudu -nejsem masochista.........

kludsisek

29. 4. 2012 13:35

asi jsem divná ale jako zdravotní sestra na tomto receptu nevidím nic špatného jako malá jsem tuto omáčku prý přímo milovala:-p a následky to na mě nenechalo....klidně použiju pro dítě bujon bez glutamátu, hlavně se nemá nic přehánět, kolik mamin jsem už viděla v "Mekáči":-D tam to zdravé asi taky nebude....

fraudidi fraudidi

26. 4. 2012 21:47

Porada::-D:-D:-D:-D úžasný komentář! Děkuji za něj!!!!

Porada

24. 4. 2012 17:21

fraudidi - já bych to neřešil,když bylo mojí dceři 6 měsíců,dostala cvičně moji zamilovanou dršťkovou polévku a to byl konec mixovaných zeleninových serepatiček. Dnes je jí 35, je pediatr, má 2 děti 65 kg na 172 cm a chuťové buňky zkažené neměla,nemá a chutná jí stále.
Dnešní moderní maminy vše přehánějí.

nofrona

24. 4. 2012 12:30

:-p:yes::yes:

fraudidi

24. 4. 2012 12:14

eva:moc děkuji za váš komentář :-)

spagetka:ano pochopila jsem všechny ohlasy i ty negativní. Jen je pravdou, že pozitivní komentář velice potěší :-)

spagetka:

spagetka spagetka

24. 4. 2012 08:24

eva: Já se domnívám, že autorka to pochopila jako názory druhých lidí, nikde nevidím rejpání či napadání, nebo kažení radosti či obtěžování, ale názory kuchařů. Hlavně neregistr.stále upozorňují na to, že se tu jen bodíkuje, plácá po ramenou, Když ale napíše někdo svůj názor, který nad receptem nejásá, tak je to taky špatně:-O:-O:-O.

eva

24. 4. 2012 08:09

fraudidi:já ty lidi vážně nechápu-být Vámi tak kašlu na ty ubohé rejpalky já mohu říct že jsem za Váš recept moc ráda.Někteří lidé jsou holt od přírody protivní a musí obtěžovat druhé a kazit radost.Podle mě naše babičky vaří nejlépe.:-K

tejaja tejaja (moderátorka)

28. 2. 2012 16:10

Ja stále nechápem, načo bujón, keď sa varí mäso...urobí sa ten vývar predsa sám. Každé jedlo má mať chuť podľa ingrediencií, nie akúsi univerzálnu, podľa bujónu. Takto sa kazia chuťové poháriky už malým deťom. Jasné, že potom všetko, kde nie je vegeta, masox a glutamáty nechutí.
K receptu : cibuľa je zdravá, keď je tepelne pripravená, čo v tomto prípade je, nenafukuje. Hranolky doma urobené a upečené v rúre nie je chyba ( piecť sa dajú aj bez tuku ). Takže je to aj o príprave. ;-)

janazw janazw

4. 4. 2011 15:47

Dodneška jsem si myslela, že cibule je zelenina a zelenina že je zdravá. :D Mně se recept líbí, někdy ho určitě uvařím! :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cibulová omáčka cibulová omáčka recept recept cibulová omáčka recepty pro roční dítě recepty pro deti od 1 roku recept na cibulovou omáčku omáčky pro roční dítě omačka cibulova recepty cibulová omáčka omáčky pro děti od 1 roku recepty pro děti od jednoho roku cibulová omáčka -recept omáčka pro roční dítě recepty pro děti od 1 roku až 1,5 omacka na hranolky cibulová omáčka recepty omáčky pro roční děti recepty pro roční děti cibulovaomacka recepty pro děti

Suroviny: cibule, voda, bujón, mouka hladká, olej, sůl, maso

TopRecepty.cz

Cibulová omáčka od babičky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V5zv