Kovbojské fazole

Paprika Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minut PT0H30M 2 porce Luštěniny 20 názorů

531
Recept si zatím oblíbilo 31 kuchařů

Suroviny

2 paprikové klobásy
1 hrnek červených fazolí (nebo jiných barevných)
1 cibule
3 stroužky česneku
1 konzerva loupaných rajčat
sůl
pepř
sladká paprika
chilli nebo pálivá paprika (event. čerstvá čili paprička)
jíška
olivový olej
jarní cibulka na posypání
Recept si zatím oblíbilo 31 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme česnek na plátky. Pak zarestujeme na kousky nakrájenou klobásu. Přidáme koření a zarestujeme.

  2. Vlijeme fazole, které jsme nechali minimálně 12 hodin namočené ve vodě, a konzervu rajčat, které v plechovce trochu rozsekáme nožem. Dusíme až jsou fazole měkké.

  3. Zahustíme trochou jíšky (já dala hotovou kupovanou) a provaříme. Na talíři posypeme nakrájenou jarní cibulkou. Podáváme s chlebem, pittou, tortillou nebo s knedlíkem.

Poznámka

Já to mám ráda s celozrnnou pittou, ale manžel má nejraději knedlík.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 479 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kovbojské fazole

  • Mirka Mirka(neregistrovaná)

    :yes: Myslím, že by se hodila i rýže nebo těstoviny.

    Odpovědět

  • Zaneta73 Zaneta73

    Je to super rychlovka a obrovská mňamka. Taky se to dá trošičku poupravit....co dům dal. Moc ráda a často se k této dobrotě vracím:yes::yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika(autorka receptu)

    Mirka: ... kdyby se někdo obtěžoval číst poznámku u receptu ... :-//

    Odpovědět

  • Mirka Mirka(neregistrovaná)

    Kovbojske fazole s knedlikama? Predstavuju si ty kovboje jak si vari knedlu v kotliku a musim se smat.:-D

    Odpovědět

  • cabadajviktor cabadajviktor(neregistrovaný)

    Rychlé strašně dobré a co jsem tento recept zahlédla vaříme ho často,všem moc chutná.:-))

    Odpovědět

  • Michaela Michaela(neregistrovaná)

    Bohumila Salachová: Haha, jste vtipná. Klobása a jíška = zdravá strava??? :no::no::no:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Je to super mňamka, posílám fotky. Bod už tam je asi 4 roky...;-):-D:yes:

    Odpovědět

  • janatka janatka

    :-pSkvělé,jednoduchý,rychlý!!;-)U nás s chlebem.

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Mňam,jsme hodně fazoloví, hlavně manžel:-)) Akorát bych si to dala s chlebíčkem:-*...+1:yes:

    Odpovědět

  • Bohumila Salachová Bohumila Salachová(neregistrovaný)

    Výborné a děkuji, patří to ke zdravé a rychlé stravě, což potřebujeme, nikdo dnes nemá čas a také nechceme stále jíst vyloženě masové pokrmy. B.Salachová

    Odpovědět

  • Paprika Paprika(autorka receptu)

    Jana73 - moc mně těší.:-)Děkuji za fotku a vidím, že jste to měli s celozrnným pečivem, což je i moje oblíbená příloha.;-)

    Odpovědět

  • jana73 jana73

    Papriko:-K dnes jsem potřebovala nějaký rychlý oběd. Vybrala jsem si tvůj recept a můžu jen chválit a chválit. Je to velmi rychlé a dobré.Dovolila jsem si přidat fotku a samozřejmě bod:yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika(autorka receptu)

    Misza - čerstvé je vždycky lepší. Ď. za vyzkoušení a za fotku.;-)

    Odpovědět

  • marcik marcik

    :-pmoc dobré +:yes:

    Odpovědět

  • misza misza

    Papriko:-) Včera jsem vyzkoušela tento recept.:-* Bylo to výborné.:-p Místo konzervy loupaných rajčat jsem použila čerstvé rajčata;-) Přidávám fotečku a dávám bodíka:yes:+8

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo