Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Taborak83

Recept: Katův šleh
MaminkaVladuska: Tak ono to také docela záleží na kuchaři, jak moc to jídlo bude jedlé. 😉

Recept: Katův šleh
Nejsem žádný pozér, takže s lečem rozhodně žádný problém nemám. Ideální, když si to chci uvařit s rýží na několik dní. Pokud bych si chtěl udělat minutku, pak jistě budu postupovat jinak. Olej, kýta, pepř, sůl, cibule, kapie, kečup/protlak, worchestrovka, chilli. Nikoho nechci poučovat, že jen to je jediný a správný postup. Každý má své preference. Já bych si do tohoto jídla okurky, hrášek nebo brambory tedy v životě nedal. A mám pocit, že ani v recepturách teplých pokrmů se nic takového nevyskytuje. Také jsem tu četl připomínky ke kyselosti. No tak ty nakládané okurky to jistě narovnají. :-D