Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Veverka41

Výborný, jeden z nejlepších a nejvláčnějších makovníků co jsem kdy jedla. Určitě budu dělat častěji 😊

Knedlíky skoro nevaříme, spíš karlovarský pokud se hodí k pokrmu. Ale k segedinu jde snad jedině houskový. A tento byl moc dobrý, těsto jsem zadělala v domácí pekárně, takže skoro bez práce a úspora času, výsledek super 👍

k.osticka: taky si dovolím oponovat - koukněte na web vůně chleba a slánek. Sůl způsobí kvasnicím jistý šok a vyburcuje k bujení. Sama bych tomu nevěřila :-) ale věda a um lidí jde stále dopředu. Peču z něho vánočky, buchty a je to super.

Skvělá, už dělám potřetí. Přidávám kešu oříšky nalámané a kousky hořké čokolády. Nebo margotku, a vždy výborná.

Naposledy jste si prohlédli