Pangas s pikantním přelivem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 112 kJ / 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 3,34 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 874 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 6. 2010 11:32
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
20. 5. 2010 08:31
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
20. 5. 2010 08:27
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
30. 4. 2010 10:45
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
10. 4. 2009 17:14
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Už se nám trochu přejedl, ale protože je to cenově dostupná ryba a navíc bez kostí, tudíž nemusím při jídle pořád hlídat dítě, tak ho připravuji poměrně často. No a vymýšlím nové variace, aby bylo jídlo něčím zvláštní.
A když použiješ kvalitní salám (my měli chorizo), tak to zase tak nezdravé není...
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
10. 4. 2009 13:03
![;-( ;-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/22.png)
9. 4. 2009 23:53
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
9. 4. 2009 23:33
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
9. 4. 2009 21:54
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: jak udělat pangase pangas recept recept pangas pepřový přeliv pikantní pangasius recepty čím okořenit ryby pikantní pangasius čím okořenit rybu jak okořenit pangase jak udělat pangasius čím okořenit pangase ryba pangast jak vypada ryba pangas filety pangas příprava pangase pangas filet recept pikantni ryba pangasius recepty pangast jak udelat pangase prirodne pangast ryba
Suroviny: filety ryby pangasius, salám suchý, cibule, česnek, olej sezamový, mouka hladká, česnek granulovaný, sůl
Pangas s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6M5
9 názorů