Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas s pikantním přelivem

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 112 kJ /
266 kcal
Bílkoviny36,50 g
Tuky3,34 g
Vláknina10,08 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 874 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy20,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso osolíme a okořeníme granulovaným česnekem. Zprudka ho opečeme na pánvi s 2-3 lžícemi sezamového oleje - asi 5-7 minut z každé strany. Po prvních pěti minutách přidáme nudličky salámu, hrubě nasekanou cibuli a plátky česneku. Krok 2: Opečené maso vyndáme, ostatní opečeme dohněda, zasypeme lžící hladké mouky, prosmahneme a zalijeme studenou vodou. Omáčku povaříme, zredukujeme hustotu a dochutíme solí a pepřem.
Při podávání poléváme rybí filety cibulovo-salámovou omáčkou.

Zveřejněno 9. 4. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas s pikantním přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6M5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas s pikantním přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6M5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Elizo tak jsem tento recept vyzkoušela a byla to moc příjemná změna. Moc nám to chutnalo.:-p Dělala jsem to předevčírem, ale dokopala jsem se tady až teď.:-8 Fotky nemám. Byla tu zrovna návštěva, takže bylo všechno na rychlo.;-) Bodík jsem dávala a určitě to zase někdy uvařím:-*

Míšo, díky, je to zase trochu něco jiného, rodinka už nějak odmítala takovéty obyčejné úpravy mdlé chuti, tak jsem začala vymýšlet variace...Pangas je skvělý i na různé závitky a roládky, má pevné maso a dobře se s ním pracuje. Je to vděčná rybka...:-))

Elizo vypadá to velice dobře:-* Ukládám a příležitostně vyzkouším.+4:yes:

Eli, tvůj recept upoutal mě i partnera, dneska ho vaříme a udělujeme bodík:yes:. Snad to bude vypadat tak krásně jako na tvých fotkách a ještě lépe chutnat :-D

Ingrid, když si vezmeš, že filet pangase má téměř 200 g a vyjde na něj 25 g salámu, není to zase tak moc...:-)
Už se nám trochu přejedl, ale protože je to cenově dostupná ryba a navíc bez kostí, tudíž nemusím při jídle pořád hlídat dítě, tak ho připravuji poměrně často. No a vymýšlím nové variace, aby bylo jídlo něčím zvláštní.
A když použiješ kvalitní salám (my měli chorizo), tak to zase tak nezdravé není...;-):-)

Nevím, mě je té zdravé rybky v tom salámu trochu líto;-(

Zase další z tvých príma receptíků:yes:

Eli, dneska jsem zrovna koupila pangase a přemýšlela jak ho udělat, tak teď už to vím, vyzkouším tvůj recept:yes: vypadá to moc pěkně:-) +

Dávám bodík, ryby můžu na všechny způsoby a tohle vypada opravdu lákavě:yes:

Tématické fráze:
jak udělat pangase, pangas recept, recept pangas, pepřový přeliv, pikantní pangasius recepty, čím okořenit ryby, pikantní pangasius, čím okořenit rybu, jak okořenit pangase, jak udělat pangasius, čím okořenit pangase, ryba pangast, jak vypada ryba pangas, filety pangas, příprava pangase, pangas filet recept, pikantni ryba pangasius, recepty pangast, jak udelat pangase prirodne, pangast ryba

Suroviny:
filety ryby pangasius, salám suchý, cibule, česnek, olej sezamový, mouka hladká, česnek granulovaný, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu