Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš

Příprava poctivého guláše potřebuje dostatek času i péče. Z vepřového kolena si uvařte základní vývar, který poté budete potřebovat právě do guláše. Intenzivní vyvážená chuť masa a koření nemá chybu. V ideálním případě nechte guláš 1-2 dny uležet.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min

200 min (200 min příprava)

26. 5. 2009 19:06

Suroviny

Porce: 8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie15 087 kJ / 3 606 kcal
Bílkoviny317,75 g
Tuky228,66 g
Vláknina19,30 g
Cholesterol 900 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,10 g
Sacharidy59,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na guláš si vždy udělám čas, ten nejde odflinknout. V archívu mám ještě guláš speciál, ale ten někdy jindy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

keijei

18. 3. 2021 14:58

A té mouky na 3L šťávy kolik? 3 PL na litr, tedy 9 PL?

Tak jsem nakonec tak nějak od oka dal asi 4 PL a musím uznat, že tohle je ten nejlepší recept na guláš jaký tady je. Fakt jsme si pochutnali. Díky. :yes:

Karel

9. 8. 2017 13:28

njn guláž se musí umět udělat ale zase to není tak těžký umím hovězí a dál bla bla žlázy , krocana , kuřecí a ryby , důležite je to nedávat vodu ale vývar z čehokoliv a nikdy nezahustit moukou

Karel

9. 8. 2017 13:28

njn guláž se musí umět udělat ale zase to není tak těžký umím hovězí a dál bla bla žlázy , krocana , kuřecí a ryby , důležite je to nedávat vodu ale vývar z čehokoliv a nikdy nezahustit moukou

Ludmila B

11. 3. 2017 14:25

Vynikající guláš!!!

Alena Kučerová

25. 6. 2016 13:16

Guláš byl výborný. :-

Simona Skolakova

16. 4. 2016 17:21

Dnes jsem si vybrala Jendo Tvůj recept na guláš a musím uznat,že je vynikající<3:yes:základ jsem si udělala v kastrolu a pak vše přendala do PH,pomalila jsem ho přes 4hoďky,masíčko je mana nebeská<3<3bod si zaslouží;-):yes:

jankohrasko

5. 3. 2016 11:23

Nechat uležet tak dva dny.Moc nám chutnal.

omajda

23. 8. 2014 18:47

Guláš luxusní. I když jsem ho trošku změnila...nezahušťovala jsem moukou, cibule stačila, kápla jsem tam trošku vína a vynechala koření Klasik od Vitany

pazderka83

20. 5. 2014 21:04

Gulas byl perfektni do te doby nez jsem pridala polevkove koreni Klasik od Vitany... ble, uz ho tam v zivote nedam. Ale do te doby byl fakt :yes:

Slávek

6. 3. 2014 22:10

vypadá to fakt hodně dobře,kupovaný knedlíky bych neřešil,i když v ubrousku vařený jsou lepší.
hezky si ses s tím pomazlil!!:yes:

max

20. 2. 2014 13:23

jendo ty neumiš knedlík?

dzugumbidek

11. 12. 2013 14:53

Jak řekl přítel, nejlepší guláš co jsme kdy jedli!Opravdu výborný:yes:

josstudio

25. 8. 2012 10:23

Jako vůbec nechápu co je tohle za recept ,děláte tady z toho luxusní guláš a dáte do něj polévkové koření Klasik od Vitany :DDD
To snad ani nemyslíte vážně takto zničit chuť hovězího guláše ??? To jste odkoukal od Babici neee ??? Fuj ani praseti bych tenhle guláš nedal.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Helča

22. 8. 2012 08:41

Včera jsem dělala Váš guláš a musím říct byla to mňamka.. :yes: :-p Hodně rychle se po něm zaprášilo. :) A hlavně musim pochválit i sebe, protože hovězího masa jsem se vždycky bála a nikdy se mi hovězí maso nepovedlo tak, jako včera. :)

Kučera Pavel

23. 4. 2012 21:24

Použil jsem sice neznamí druh masa od kamaráda dodržel jsem váš postup a byl skvělý ještě se se mi dnes pod nohama konečně žádný pes.:-K:-O:-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš hovězí guláš recept guláš guláš hovězí recept na hovězí guláš hovězí guláš recepty jaké maso na hovězí guláš guláš recept příprava hovězího guláše recept hovezi gulas maso na guláš jak dlouho vařit guláš hovezi guláš top recept jaké maso na guláš hovězí guláš top recepty recepty hovězí guláš jak vařit guláš jak dlouho vařit hovězí maso gulas z hoveziho masa jaké hovězí na guláš

Suroviny: kližka hovězí, cibule, sádlo, celer, paprika sušená sladká, majoránka, pepř mletý, kmín celý, česnek, protlak rajský, hořčice plnotučná, koření polévkové, koleno vepřové, kosti vepřové, sůl, pepř celý, libeček

TopRecepty.cz

Hovězí guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOLJ