Nutriční hodnoty (Vepřové pod borůvkovou peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 687 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,29 g |
Tuky | 96,51 g |
– nasycené | 40,09 g |
– nenasycené | 48,61 g |
–– mononenasycené | 39,99 g |
–– polynenasycené | 8,62 g |
––– omega 3 | 1,58 g |
Vláknina | 9,94 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,69 g |
Sacharidy | 53,03 g |
– cukry | 34,20 g |
––– laktóza | 7,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 dl 1 dl suchého červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce červeného balsamico krému | Ocet balsamikový červený | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce borůvkového džemu | Marmeláda jahodová | 20 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
citronový pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g borůvek | Borůvky čerstvé | 150 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
trocha trocha tuku na restování | Margarín | |
190 g 190 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 190 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |