Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové pod borůvkovou peřinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 687 kJ /
1 598 kcal
Bílkoviny109,86 g
– z toho živočišné bílkoviny106,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,29 g
Tuky96,51 g
– nasycené40,09 g
– nenasycené48,61 g
–– mononenasycené39,99 g
–– polynenasycené8,62 g
––– omega 31,58 g
Vláknina9,94 g
Cholesterol 428 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,69 g
Sacharidy53,03 g
– cukry34,20 g
––– laktóza7,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 dl 1 dl suchého červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce červeného balsamico krému Ocet balsamikový červený 15 ml
1 lžíce 1 lžíce borůvkového džemu Marmeláda jahodová 20 g
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
muškátový květ Muškát květ sušený
chilli Chilli paprička sušená
citronový pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
150 g 150 g borůvek Borůvky čerstvé 150 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
trocha trocha tuku na restování Margarín
190 g 190 g smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 190 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.