Nutriční hodnoty (Červený talíř)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 367 kJ / 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 17,99 g |
| – nasycené | 5,47 g |
| – nenasycené | 7,93 g |
| –– mononenasycené | 6,31 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 526 mg |
| Sodík | 377 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 16,71 g |
| – cukry | 10,99 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 6 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 lžíce 4 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 80 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 30 g |