Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
spagetka uvařila 31. 8. 2009 18:34 Kuřecí stehýnko v hermelínovém opojení podle dcerunky 0 0 Zobrazit detail dusím Okomentovat
spagetka uvařila 31. 8. 2009 18:34 Kuřecí stehýnko v hermelínovém opojení podle dcerunky 0 0 Zobrazit detail suroviny Okomentovat
spagetka uvařila 31. 8. 2009 18:34 Kuřecí stehýnko v hermelínovém opojení podle dcerunky 0 0 Zobrazit detail hotovo Okomentovat
5 foto Encyklopedie vajec: Rozeznáte od sebe různé druhy? Které vejce je nejzdravější a jak se rozbíjí to obrovské pštrosí?