Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
ambrozinka uvařil 22. 8. 2012 11:16 Cheesecake s třešněmi ve stylu New York 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ambrozinka uvařil 22. 8. 2012 11:15 Cheesecake s třešněmi ve stylu New York 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ambrozinka uvařil 16. 9. 2011 11:51 Palačinky (jednoduché, moc dobré) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eintopf se zelím a slaninou: Podzimní vydatné jídlo se vejde do 100 Kč a bez problémů zasytí čtyřčlennou rodinu
Snídaně pro lenochy: Fermentovanou ovesnou kaši podle receptu Hanky Zemanové večer zamícháte a ráno posnídáte