Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
Houbablee uvařil 14. 5. 2011 15:38 Kelímková jogurtová buchta s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbablee uvařil 14. 5. 2011 15:33 Kelímková jogurtová buchta s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbablee uvařil 14. 5. 2011 15:33 Kelímková jogurtová buchta s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje
Šéfkuchař radí, jak na perfektní smažený sýr, aby nevytekl: Záleží na množství oleje při smažení i na způsobu obalování, říká