Kokosovník

toprecepty.cz Kuchař:

Moučníky , Řezy 13 názorů

56

Suroviny

1,5 hrnku kokosu
16 lžic oleje
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru moučka
1 hrnek mléka
2 vejce
1 prášek do pečiva
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny smícháme, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.

  2. V předem vyhřáté troubě upečeme.

  3. Po upečení přelijeme buchtu čokoládovou polevou a posypeme kokosem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kokosovník

  • bohdana bohdana

  • savlinka savlinka

    Tak dnes jsem poprvé pekla:yes:jen jsem dala bílou polevu:-)):-)):-))Dávám fotečku;-)

    Odpovědět

  • Paavliinaa Paavliinaa(neregistrovaná)

    http://www.toprecepty.cz/recept/1111-kokosovnik/
    Je svělá, ještě horká, ale svělá.......:-p:-8:-))

    Odpovědět

  • Paavliinaa Paavliinaa(neregistrovaná)

    http://www.toprecepty.cz/recept/1111-kokosovnik/
    Je v troubě a vypadá skvěle..... dám vědět jak chutná, jen těch 16 lžic oleje,já dala půl hrnku , to jen pro zjednodušení......:-)

    Odpovědět

  • ferda30 ferda30

    Luxusní buchtička:yes: Rychlá, jednoduchá a navíc moooc dobrá!

    Odpovědět

  • šárinka šárinka(neregistrovaná)

    moje sestřička tuto buchtu dělá a je to ňaminka Doporučuji :yes:

    Odpovědět

  • kofík kofík(neregistrovaný)

    vypada to hezky je to lehké a myslim že to ani tolik nestoji. už se mi zbíhají sliny....:-)):yes:

    Odpovědět

  • smoulinka smoulinka

    ideální receot pro me, má ráda rychle za to :yes::yes::yes::-K

    Odpovědět

  • liskynda liskynda(neregistrovaná)

    právě hledám rychlou a levnou buchtu na neděli.tento recept mě zaujal,určitě jí udělám.:yes:

    Odpovědět

  • Houbablee Houbablee

    Jelikoz jsem zacatecnik,tenhle recept byl pro me bomba.:) Diky moc za recept. Dovolila jsem si pridat fotku..:-8

    Odpovědět

  • jolana1 jolana1

    zkusím to vypadá pěkně dávám bodík

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No, velebnosti, s tímto materiálem do Evropy vyrazit nemůžeme:-S To se ovšem týká pouze mé fotografie, kterou přidávám, nicméně kokosovník je výborný. Já jsem ten plát potřela borůvkovou marmeládou, ale mohla jsem použít rybízovou. Je výraznější. Moc dobré, opravdu.;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Jednoduchý a moc dobře vypadající recept.:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo