Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Afinka11 uvařil 26. 8. 2011 08:31 Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Afinka11 uvařil 26. 8. 2011 08:30 Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Afinka11 uvařil 26. 8. 2011 08:28 Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
24 foto Otestovali jsme jídlo v letadle Eurowings: Příjemně překvapil pikantní curry wurst za 199 Kč i křupavé hranolky za 149 Kč
9 foto Samosběr hrášku 2025: Nejlevnější mají u Slaného za 50 Kč/kg, trhání je zážitek a hrášek vás překvapí svou svěží chutí
Dokonalá houbová smaženice: Nejlepší je z hříbků a lišek, a když ji osmažíte na másle, bude naprosto božská