Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
Adam123 uvařil 30. 10. 2012 11:53 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Adam123 uvařil 30. 10. 2012 11:53 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Adam123 uvařil 30. 10. 2012 11:53 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak využít zázvor? Pikantní koření se hodí do „číny” i polévek, čaj z něj krásně zahřeje a kandovaný zázvor je zdravá dobrota
Jablečný nepečený dort: Výraznou chuť mu dá marmeláda, voní vanilkou a rumem a na tento dezert skvěle zužitkujete i starší jablka
Královské chutě: Jindřich VIII. byl gurmán, na zámku měl 18 kuchyní a tyhle lahůdky pro něj připravovalo na 200 kuchařů!