Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel
Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí díky dvěma nečekaným přísadám
Co jedla kněžna Ludmila? Kaše z hrachu nebo chleba solený popelem zapíjela vodou a možná i vínem z vlastních vinic
Adam123 uvařil 30. 10. 2012 11:53 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Adam123 uvařil 30. 10. 2012 11:53 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Adam123 uvařil 30. 10. 2012 11:53 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tlusté japonské nudle udon: Skvěle nasáknou chuť vývaru nebo omáčky, ale nepsaným zákonem je, že je musíme srkat
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!