Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí farmářský sýr

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

8. 3. 2013 15:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 078 kJ / 1 931 kcal
Bílkoviny137,40 g
Tuky65,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 258 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,05 g
Sacharidy197,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Všechno náčiní, které budeme používat, je dobré v zájmu hygieny nechat vyvařit (vysterelizovat) v hrnci v malém množství vody asi 5 min.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pepa55555555

22. 1. 2017 10:10

Dobrý den. Ohledně jakoby vrzání sýru je prý vysoké Ph při sýření. Kpupil jsem kultury a tak budu zkoušet, i papírky na Ph. Doteď jsem dával buď zakysanou smetanu nebo jogurt živý. Tak uvidím

Karla

28. 9. 2015 15:18

:-p:-K:yes::yes:

pepa

28. 9. 2015 15:10

Když udělám sýr myslím tím farmářský, Ten potom udím, když je hotový, tak na zkousnutí jakoby vrže mezi zuby. Čím by to mohlo být. Jinak je sýr vynikající. Díky za radu

Adam123

26. 3. 2013 16:16

Majka8: jaknato.webpark.cz www.dobrysyr.cz/recepty/

conovehonakopci.cz/?page_id=302

www.ekokoza.cz/syrarska-a-jina-diskuze?mingleforumaction=viewforum&f=3.0

je jich ještě více musí se hledat...a dejte vědet jak vám to dopadlo mužete napsat na muj email ploso007@seznam.cz

Majka8

26. 3. 2013 12:14

Adam123:Škoda,mám už nakoupeno vše co je třeba na výrobu sýru,už jsem i hledala,bohužel,našla jsem jen kurzy,prosím,jestli o nějakých stránkách víte,poraďte...děkuji

Adam123

25. 3. 2013 21:24

stránky jsem musel dočasně zrušit:-//

Majka8

25. 3. 2013 20:41

Miroslava Říhová:Hm...taky se mně nezadařilo:-//

Miroslava Říhová

25. 3. 2013 19:40

Skopírovala jsem jsi váš odkaz stránka není :-(:-(

Adam123

25. 3. 2013 01:46

Jestli se zajímáte o vyrobu sýru navštivte tyto stránky a podělte se s ostatními o své zkušenosti

domacisyry.napady.net/
:yes::yes::yes:

Adam123

16. 3. 2013 22:02

Majka8:jestli máš syřidlo o síle 1:16000 tak na 4L davam max 1 mililitr.jinak je na vypočet syridla vzorec ktry najdes na netu...;-)

Majka8

16. 3. 2013 19:42

Jitkas:Jj..capito:-D,sýřidlo jsem koupila na jejich stránkách,dle doporučení Adama...tak se polepším a jdu hledat znovu:-//

Jitkas

16. 3. 2013 19:27

Majka8: Kdyz si zadas na web strankach-Dobrykolonial.cz "siridla a chlori vapenaty", najdes ruzne typy siridel. Klikni na siridlo, co jsi koupila(je jich tam nekolik) a pod kazdym najdes, jak ho pouzit. Ovsem asi zalezi na tom, zda jsi tuna siridlo koupila - capito???

Majka8

16. 3. 2013 18:05

Jitkas:chjo:-//Já to tam nemůžu najít,všude je odkaz na kurzy,nebo jsem tydýt:-((

Jitkas

16. 3. 2013 17:24

Majka8: Kdyz si zadas Dobrykolonial.cz, najdes formuli, podle niz vypocitas kolik dat syridla. Zalezi ovsem, kdes ho koupila. Toto jsou stranky, ktere doporucil Adam123.

Majka8

16. 3. 2013 16:39

Adam123:Syřidlo už mám doma:yes:,ale nikde nemůžu najít,kolik se ho do tohoto množství dává,prosím o info:-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí výroba čerstvého sýru farmářský sýr domácí mozzarella domácí mozzarella recept výroba domácího sýru z mléka recept na farmářský sýr domácí výroba čerstvého sýra výroba domácí mozzarella domácí sýr z mléka výroba domácího sýra z mléka výroba čerstvého sýra farmarsky syr recept recept na domácí mozzarelu domácí čerstvý sýr domácí sýry z mléka výroba sýra z mléka domácí syry výroba domácí mozzarely domacisyry.napady.net domácí sýr bez siřidla

Suroviny: mléko, chlorid vápenatý, syřidlo, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Domácí farmářský sýr

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XVgA