Slaná snídaňová pánvička neboli Country Breakfast Skillet: Americká klasika se slaninou a vejci zasytí na celé dopoledne
Jak na nejlepší houbovou smaženici: Kouzlo dokonalé chutí tkví ve správném smažení i jednoduchém ochucení
Margusticka uvařil 26. 11. 2012 02:03 Vepřové ocásky s bramborovým knedlíkem a zelím na cibulovém pyré 0 0 Zobrazit detail naložené maso Okomentovat
Margusticka uvařil 26. 11. 2012 02:03 Vepřové ocásky s bramborovým knedlíkem a zelím na cibulovém pyré 0 0 Zobrazit detail maso po upečení Okomentovat
Margusticka uvařil 26. 11. 2012 02:03 Vepřové ocásky s bramborovým knedlíkem a zelím na cibulovém pyré 0 0 Zobrazit detail dobrou chuť:) Okomentovat
9 foto Usmažili jsme kyselé okurky v křupavém těstíčku: Americká specialita chutná překvapivě dobře, jen potřebuje výraznější dochucení