Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
pavel123456789987654321 uvařil 21. 7. 2013 16:07 Banánový koktejl od Pavla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pavel123456789987654321 uvařil 21. 7. 2013 16:07 Banánový koktejl od Pavla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pavel123456789987654321 uvařil 21. 7. 2013 16:07 Banánový koktejl od Pavla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Nová řada Ano, šéfe! je obestřena tajemstvím: Překvapilo mě, jaké restaurace ještě přežívají, říká Zdeněk Pohlreich
Zbavit se otravného hmyzu v kuchyni je hračka: Už babičky věděly, že pomohou bylinky, ocet nebo jedna školní pomůcka
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná