Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 635 kJ / 3 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,37 g |
Tuky | 170,06 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 787 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 392,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehký borůvkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRmM
Moje poznámka
Křehký borůvkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRmM
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 6 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
křehký koláč s borůvkami,
boruvkový koláč se zakysanou smetanou,
borůvkový koláč ze zakysané smetany,
křehký borůvkový koláč s drobenkou,
borůvkový koláč,
křehký koláč se zakysanou smetanou,
krehke testo na boruvkovy kolac,
křehký borůvkový koláč zakysaná smetana,
kolac z boruvek,
borůvkový koláč se zakysané smetany,
boruvkovy kolac z hladke mouky,
krehky kolac s boruvkami,
křehky kolač s boruvky,
vareniste.cz,
krechky koláč s boruvkami,
kehké koláčky ze zaskysané smetany,
krehkyboruvkovykolac,
borůvkovy kolač mrižkový,
recept na křehký koláč,
křehký koláč s borůvkma
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
vejce,
cukr krupice,
sůl,
vejce,
cukr krupice,
borůvky,
mléko,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový
Komentáře (10)
Luštěniny schovej až je budeš potřebovat na podobný recept, jinak se použít nedají.
P.S.
Ještě mne zajímá, co se dělá s těmi luštěninami, které se použijí na zatížení. Dají se ještě použít na vaření nebo jsou na vyhození?