Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
TynaD uvařila 12. 8. 2014 12:57 Kuřecí maso s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
TynaD uvařila 12. 8. 2014 12:37 Kuřecí maso na kari s ananasem a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
TynaD uvařila 12. 8. 2014 12:37 Kuřecí maso na kari s ananasem a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
TynaD uvařila 12. 8. 2014 12:37 Kuřecí maso na kari s ananasem a pórkem 0 0 Zobrazit detail Zde byla použita kotleta Okomentovat
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
10 foto Retro okénko: Domácí tatranky jen ze tří ingrediencí chutnají lépe než ty kupované a příprava je snadná