Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso s provensálskými bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

12. 8. 2014 14:57

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie748 kJ / 179 kcal
Bílkoviny40,78 g
Tuky1,75 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 96 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

TynaD

14. 8. 2014 19:35

Bylinky spálené nejsou, maso chutná výborně. Cibulku si samozřejmě muže opéct každý tak jak to má rád ;)) Mně to takhle připravené chutná ale určitě i Vaše verze je dobrá :-p;-)

Magdalena Dobromila

14. 8. 2014 18:52

Nerada vám kazím radost, ale máte ty nebohé bylinky spálené. Vono i tu cibulku, když na to přijde.

Doporučuji zkusit to příště jinak. Na oleji opečte jen posolené a popepřené maso a když je hotové, dejte ho stranou na papírovou utěrku. Do výpeku dejte najemno nakrájenou cibulku a česnek a nechte ji zesklovatět. Podlijte deckou bílého vína, uvolněte všechno připečené a víno nechte skoro odpařit. Přilijte dvě deci kuřecího vývaru a nebo deci vody a přidejte provensálské bylinky. Vařte tak dlouho, dokud to nebude mít tak akorát hustotu šťávy k masu. Vraťte do toho maso a nechte ho prohřát. Do hotové omáčky přidejte lžičku másla a podle chuti dosolte. Není to o moc složitější a je to mnohonásoně lepší.

Vsadím se, že posléze už budte maso dělat podobným klasickým způsobem - tedy opéct, nechat odpočinou a mezi tím z výpeku udělat šťávu ochucenou podle vlastních představ.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso s bylinkami jak udelat stavu z vypeku recept na kuřecí maso maso s bylinkami kureci s provensalskymi přípečené maso jak opect kuřecího masa kuteci mado a provensalske bylinky maso na provensalskych bylinkach recepty kuřecí maso#utm_content=lista kureci s provenslaskymi bylinkami kuřecí maso na provensálských bylinkach s provensálskou krustou maso s provensálskými bylinkami

Suroviny: maso kuřecí, olej, sůl, koření provensálské

TopRecepty.cz

Kuřecí maso s provensálskými bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v7vg