Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Klara80 uvařila 18. 12. 2009 12:18 Kuskus s kuřecím masem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Vše dohromady Okomentovat
Klara80 uvařila 18. 12. 2009 12:18 Kuskus s kuřecím masem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Hotový kuskus se zeleninou Okomentovat
Klara80 uvařila 18. 12. 2009 12:18 Kuskus s kuřecím masem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Maso Okomentovat
VIDEO: Jak usmažit co nejtenčí palačinky? Roli hrají jak správná hustota těsta, tak způsob nalévání na pánev
5 foto Holka u plotny radí: Domácí mangová zmrzlina jen ze dvou surovin a zcela bez cukru je osvěžující a může se i při dietě
Retro okénko: Znáte čokoládu s burizony? Ta nejslavnější chorvatská se jmenuje Mikado, krásně křupe a u nás ji seženete jen zřídka