Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeské plátky podlévané pivem

Zelenina a vepřové plátky potřené dobrou hořčicí, vytvoří po upečení v troubě jemnou omáčku, která se hodí k bramborovým knedlíkům. Spolu s nimi vykouzlíte chutný nedělní oběd bez větší námahy.

Hodnocení receptu je 5,0 (47×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 105 min bez doby marinování masa (nemusí být)

120 min (15 min příprava + 105 min tepelná úprava, bez doby marinování masa (nemusí být))

11. 11. 2011 18:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 096 kJ / 501 kcal
Bílkoviny6,13 g
Tuky32,27 g
Vláknina14,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 942 mg
Sůl2,27 g
Sacharidy31,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hladká mouka použitá na obalení masa šťávu zahustí. Výborně se k masu hodí bramborové knedlíky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maiva maiva

11. 11. 2011 21:26

Vypadá to na fotce super:-p:-ppěkný receptík+:yes::yes:

drahulin drahulin

11. 11. 2011 21:18

Ivulinko krásný recept a foto.:-KZaslouženě posílám bod.:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 11. 2011 20:48

ivulinka: super:-). Mám kýtu ještě nějakou, ale měla jsem ji teď nedávno, ten krček by mi lépe pasoval;-)

hanahcotton hanahcotton

11. 11. 2011 20:15

:-p:-p:-p a už zase slintám...:-D

dapru

11. 11. 2011 20:06

Tak po dlouhé době mě toto zaujalo a fotky mě opravdu vyburcovaly chuťové pohárky, mňam . :yes:

ivulinka ivulinka

11. 11. 2011 20:05

Jana Remkova: Jani, určitě by krček šel, já kýtu nekupuji, ale vysloužila jsem si ji na sobotní zabíjačce a tak jsem ji musela využít v takovém jídle kde by nebyla moc suchá, a nebyla.
Děkuji všem:-K

spagetka spagetka

11. 11. 2011 19:53

To se mi moc líbí, prubnu k tomu kolínka nebo vřetýnka :-p:-p:yes::yes:,

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 11. 2011 19:27

No, co už, zítra asi koupím i pivo, i hrubozrnnou hořčici;-):-p:yes: Ivo, ślo by to i z krčku?:-?

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 11. 2011 19:19

Ivulinko,:-p polkla jsem:-),dala bych si takové výborné jídlo,toto jsou vždy nejlepší recepty se staročeským kořením, s hořčicí a pak podlévané pivem ;-);-)a jestli je příloha bramborový knedlík,tak to je na mnoho hvězdiček:yes::yes::yes::yes::yes::yes::-K

Colombo65 Colombo65

11. 11. 2011 19:12

Delikatesní;-);-);-):-K

ivulinka ivulinka

11. 11. 2011 18:33

BILKOVAI: děkuji za pochvalu, když vyzkoušíš budu moc ráda, je to jednoduchý recept, peče se téměř sám v troubě, takže stihneš u toho udělat i jiné věci. Navíc to po kuchyni moc pěkně voní.
Irisko, díky taky:-K

BILKOVAI BILKOVAI

11. 11. 2011 18:30

Ivulinko, to je krásná fotka:-O:-O:-OMoc pěkný a zajímavý recept. Vypadá to opravdu suprově. Dávám na vyzkoušení.Manžel koupil krásnou kýtu...;-) Už vím, co s ní:-K:yes:...+1

Iriska Iriska

11. 11. 2011 18:29

To je moc hezký recept :yes::yes:+

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: staročeské recepty z masa staročeské recepty staročeské koření složení starocesky veprovy platek staročeský oběd staročeský plátek staroceske maso recept recepty s pivem staročeské plátky staročeská vepřová kýta sraročeský oběd maso s pivem složení staročeskeho koření staročeské maso staročeské koření bůček podlévaný černým pivem staročeská kýta staročeské koření recepty staročeské vepřové maso starocesky kureci platek

Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, mrkev, celer, cibule, hořčice hrubozrnná, olej, koření, pivo světlé, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Staročeské plátky podlévané pivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o6Kj