Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice na moštu

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 11. 2012 13:13

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 212 kJ / 290 kcal
Bílkoviny6,95 g
Tuky1,10 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy56,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

20. 11. 2012 23:33

Luxus, znám podobné na cideru:yes:.

dzungila

20. 11. 2012 23:24

Andrej, zvláštní kombinace, ale určitě chutná. Ode mě taky bod.:yes::-) A super fotky!;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 11. 2012 21:12

Andreo, to je zase něco!! Že bych to zas vytiskla?:-)):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 11. 2012 19:55

;-):-p:yes:

nofrona

20. 11. 2012 19:54

:-p:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

20. 11. 2012 18:46

Andrejko, máš můj obdiv za nápaditost a fantazii:yes::-K

hosta hosta

20. 11. 2012 18:24

Dobře jsi to ubramborovala, vypadá moc hezky a asi i bude dobře chutnat - ukládám, zkusím, boduju

1974andrea 1974andrea

20. 11. 2012 17:05

srettka:Sretti, sretti ... to zvládnou i malé děti:-D Jestli máš ingreience, určitě zkus, je to moc dobré:-p

srettka

20. 11. 2012 16:57

Maso v moštu. . . v moštu.. . My jsme tady velky holky, pro nas prosim macerovat v calvadosu:-8 :-D
p.s. Zajimava varianta:-p a mame jeste v prepravce nejake to jablecnee lemonade. . ze bych. . .ze bych. . . ze bych zabaila nejakou fešnou flakotku, butylku tekutych jablek a poslala k prazdroji rychleho posla?:-D

1974andrea 1974andrea

20. 11. 2012 16:43

BILKOVAI:Ivetko, to mé chuťové pohárky vymýšlí za mě:-D. Jen po poradě s jistými zkušenými Topčkami;-) jsem zvolila jiný druh masa, než jsem původně chtěla. Mělo být kuřecí, ale myslím, že i s ním by to bylo báječné.
Chuť je lehce nasládlá a nakyslá. Chce to zkusít, je to opravdu výborné:-p

Jana Pá

20. 11. 2012 16:23

To by šlo i u nás:yes::-p

vladi vladi

20. 11. 2012 16:01

:yes::-D vypadá to dobře-někdy vyzkouším:-p:yes:bodík posílám.

BILKOVAI BILKOVAI

20. 11. 2012 15:53

Fotečky jsou moc "jedlé",:yes: ale tu chuť si nedovedu představit:-8 Taky mě zajímá, kam chodíš na tak neobvyklé recepty?;-)

maris maris

20. 11. 2012 14:59

Móóc se Ti to povedlo;-):yes::yes:+, pochutnala bych si:-p:-)

rebeka rebeka

20. 11. 2012 14:41

:-O překrásná práce, moooo povedené, foto úžasné;-):-):yes:
kdopak ti to poradil:-?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovice na roštu maso v jablečném moštu dorty jarka most vepřová krkovice na moštu marináda z moštu krkovice na cideru marináda z jablečného moštu krkovice v jablečném moštu maso v moštu veprova krkovice cider krkovice recept pečená krkovička na moštu grilovaná krkovice marinovaná v jablečném moštu maso na moštu krkovice s jablky maso nalozene v jablecnem mostu marináda na krkovičku s moštem marináda na maso z moštu vepřové v moštu kotlety pecene v jablecnem mostu

Suroviny: krkovice vepřová, šunka schwarzwaldská, hlíva ústřičná, šalvěj, mošt jablečný, koření nahrin, máslo, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Krkovice na moštu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EWgW