

Marinovaná grilovaná krkovička
Suroviny
- 2 krkovičky po 200-250 g
- 3 lžíce oleje
- 4 stroužky prolisovaného česneku
- 2 lžíce hrubozrnné hořčice
- koření brazilská sůl nebo vaše oblíbené
- špetka rozmarýnu
- špetka hnědého cukru
- sůl podle chuti
- pepř
- čerstvě mletý pepř
Postup přípravy receptu
Marinádu připravíme smícháním všech surovin.
Maso v marinádě důkladně obalíme a necháme uležet nejlépe 2 dny v lednici.
Před grilováním vytáhneme maso nejméně 2 hodiny před tím.
Grilujeme na rozpáleném grilu z každé strany 8-10 minut.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Marinovaná grilovaná krkovička
-
Já teda nechávám Marinovat pět dní i více.
-
To je balada pro oko i žaludek
-
Máš to hezké a i bude chutné
-
Já si myslím, že 2 dny marinovat vepřové maso v koření je moc. To už se ztrácí chuť masa a převládá chuť koření... Ale někomu to tak může vyhovovat, neříkám že ne :)
-
To je krása, sbíhají se mi sliny
-
Paráda
-
Mám to přes internet KOŘENÍ OD SINDIBÁDA
-
Koření brazilská sůl neznám, můžu se zeptat kde si jí koupila? Jinak to musí být prima papáníčko.