Čokoládové croissanty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 954 kJ / 5 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,94 g |
Tuky | 287,87 g |
Vláknina | 19,75 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 395 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 498,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Cesto je zložité,ale iba tak dosiahneme croissanty ako z rozprávky.Z várky výjde 12 kusov.http://www.toprecepty.cz/recept/4943-cokoladova-pl...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2020 18:25
Dělala jsem tu tvoji čokoládovou náplň do rohlíčků! Moc se povedla ! Oříškovou čokoládu jsem neměla, dělala jsem z čokolády na vaření, ale dala jsem opečené, namleté lískové oříšky asi půl lžíce, takový zbyteček z mrazáku ! Byla naprosto vynikající ! Už ji mám opsanou v sešitu ! Vyšla bohatě na 15 kusů rohlíčků a vytekla jen u tří, ale moji chybou, asi jsem špatně umotala. Velmi chválím! I z obyčejné čokolády, to bylo velice dobré.
30. 7. 2011 11:44
chci se optat. Jak dlouho vydrží mekké. Zda je můžu udelat na dovolenou že si budem dávat vzdy k snídani a nebo prostře boudou tvrdé,... dík
14. 7. 2011 12:36
jinak tento recept já našla i s videem na youTube...je tam video jak skládat těsto....suroviny jsou stejné...toto zadejte :
How To Make Croissants
How To Make Croissants
14. 7. 2011 12:35
takto dělám taky plundorové těsto, je výborné, ale pracné , náplň ráda zkusím
10. 9. 2010 21:37
hmm, dievcata, na tom nie je nic zlozite, chce to len trosku predstavivosti, netreba ani fotky, Katka, podla mna to je napisane zrozumitelne
16. 2. 2010 13:44
Katarinka, dekuji moc za rady Jak budu mit trosku vic casu, tak se do nich hned pustim. Pak dam vedet, jak jsem uspela
5. 2. 2010 16:16
Už som ten postup skopírovala do tohto receptu.Ale dala som aj ten odkaz.
5. 2. 2010 15:04
Katarinkomůžu tě poprosit,jestli by jsi mohla vložit odkaz na tvou plňku přímo do receptu / poznámky?Oni se třeba ti,co jen nahlédnou tak rychle neorientují kde,co a pod čím hledat.My víme,že stačí vyhledat jméno a naskočí nám uživatelovi recepty,ale kdo je tu jen chvilku,tak takovou věc třeba ani neví.Děkuju.
5. 2. 2010 14:58
Už viac polopate som to fakt vysvetliť nevedela.Možno je to len pre zručnejšie kuchárky,ktoré majú skúsenosti s lístkovým cestom.
Suzanna,cesto si môžeš spraviť aj deň predtým,ale radšej až večer.A nedávaj viac droždia,lebo by to mohlo prekysnúť a bolo by cítiť po droždí.Držím palce
Suzanna,cesto si môžeš spraviť aj deň predtým,ale radšej až večer.A nedávaj viac droždia,lebo by to mohlo prekysnúť a bolo by cítiť po droždí.Držím palce
4. 2. 2010 16:58
Hanovždyť o nic nejde-tady nikdo neobtěžuje.Tak zkusíme poprosit Katarinku,jestli by odkaz na plňku nemohla vložit přímo do receptu,aby byl pro všechny hned na očích.
4. 2. 2010 16:55
Mirko, děkuji. Kdyby to udělala autorka, tak bych vůbec svými komentáři neobtěžovala.
4. 2. 2010 16:49
Já teda nevím, Hanko B., ale recept mi přijde docela srozumitelný a nyní, když Mirca vložila odkaz na podrobný rozpis výroby náplně, tak nic nebrání tomu, abychom se do něj pustily
Upřímně, já jsem velmi ráda, že sem Katarinka tenhle recept vložila jen škoda že s ním nevložila i kousek na ochutnání
Upřímně, já jsem velmi ráda, že sem Katarinka tenhle recept vložila jen škoda že s ním nevložila i kousek na ochutnání
4. 2. 2010 16:09
Hano B.(neregi) recept na plňku od Katarinkyje tady http://www.toprecepty.cz/recept/4943-cokoladova-pl... .
4. 2. 2010 16:06
Chtěla jsem náplň udělat do croissantů, ale vůbec nevím jak na to.Kateřinko, mohla bys upřesnit postup? V komentářích píšeš, že jsi to vysvětlila u nového receptu. Jenomže já vůbec nevím u kterého. Škoda, zajímalo by mě kdo tento recept vyzkoušel. Napsaný je hrozně. Autorka by si ho měla ještě jednou přečíst, ale přečíst tak, jak ho napsala. Když neúplný a špatně popsaný recept, tak raději žádný.
4. 2. 2010 14:43
Katarinko, zpětně děkuji za doplnění a vysvětlení náplně ale mám ještě jeden dotaz. Chtěla bych croissanty udělat o víkendu ke snídani, ale nechce se mi kvůli tomu vstávat třeba v pět ráno Myslíš, že by byl problém udělat si těsto den předem a nechat přes noc v lednici? Nebo se tím něco pokazí? Přece jen je to dost práce a nerada bych to zkazila
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 6 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 23 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: croissant recept kroasant výroba croissantů croissantove testo plundrové těsto recepty na croissanty croissanty náplň do croissantu recept croissant croassant recept crossiant recept recepty na croissant recept na croissant jak udelat croissant crossiant cokoladovy croisant těsto na kroasanty recept na croissanty croissanty recept kroasanty
Suroviny: mouka hladká, mléko, vejce, cukr, sůl, droždí, máslo, čokoláda, šlehačka, cukr vanilkový, pudink vanilkový
Čokoládové croissanty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW3Z
25 názorů