 
	
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 174 kJ / 2 193 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 153,61 g | 
| Tuky | 162,67 g | 
| Vláknina | 6,60 g | 
| Cholesterol | 633 mg | 
| Sodík | 2,46 g | 
| Sůl | 5,95 g | 
| Sacharidy | 26,43 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Údenú slaninu nakrájame na drobno a dáme vytopiť.
	Krok 2: Škvarky vyberieme a osmažíme na vytopenej masti cibuľu.
	Krok 3: Mäso nakrájame na rezance - nudle asi ako malíček, pridáme k cibuli. Chvíľku otáčame, kým mäso nezbelie.
	Krok 4: Vtedy zasypeme paprikou, osolíme a podlejeme trochou vody a dusíme.
	Krok 5: K polomäkkému mäsu pridáme paradajku a papriku, necháme zmäknúť. Vodu pridávame vždy iba po troche.
	Krok 6: Do hotového jedla vlejeme kyslú smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali múku, naberačkou vyberieme teplú mäsovú šťavu a vmiešame do misky, kde je  smotana zmiešaná s múkou, miešame a pomaly vlejeme do hrnca k mäsu a prevaríme.
	Krok 7: Do hotového pridáme vytopené škvarky a prípadne aj posekanú petržlenovú vňať.
Zveřejněno 20. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Csikóstokány - tokáň čikóš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BNqn
Moje poznámka
					 
				
Csikóstokány - tokáň čikóš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BNqn
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 7 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 8 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 8 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 9 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 9 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							tokaň, 
						
						
							tokán recept, 
						
						
							debrecinske škvarky recept, 
						
						
							šprudlovačka, 
						
						
							kuřecí tokán, 
						
						
							čikóš, 
						
						
							recepty tokáň, 
						
						
							slovenský tokáň, 
						
						
							recept tokáň, 
						
						
							veprovy tokan csikos, 
						
						
							tokáň z kuřecího masa, 
						
						
							ko tok, 
						
						
							tokan recepty, 
						
						
							tokán na smotane, 
						
						
							tescoma s chuté. cz, 
						
						
							vepřový tokáň, 
						
						
							halušky k masu, 
						
						
							čikoš jidlo, 
						
						
							hovězí tokáň se zelím, 
						
						
							recept slovenské plecko
						
					
						Suroviny:
						
							plecko vepřové, 
						
						
							cibule, 
						
						
							slanina uzená, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							rajče, 
						
						
							smetana kysaná, 
						
						
							mouka hladká
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
	 
 
	 
 
 
 
Komentáře (30)
A k tým spomínaným jedlám, ani mne nie je jasný rozdiel...Je to skôr prelínanie jedál a receptov v rámci str. Európy...Maj sa pekne a pekný večer!
Ale som rada, ak vám niečo navarené podľa mňa bude chutiť...
Želám pekný večer!