 
		
Knedlíky v páře na pečícím papíře
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes čínská polévka a manžel borůvkové knedlíky…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezký den, dnes jsem dělala vepřové roštáky, hranolky,…“ tara23, před 2 hodinami
„Dobry vecer, u nas pizza kupovana, smoothie z cervene…“ hazel, před 13 hodinami
 
	 
					 
 
13. 12. 2012 14:55
Uvnitř jsou normálně nadýchané, dobré, jen ta tuhá slupka. Zapomněla jsem ještě napsat, že jsem dělala dvakrát dvě šišky.
V první várce byl jeden knedlík takhle jen zespodu a druhý skoro celý. Ty jsem neobracela. V druhé várce byl jeden úplně bez vady a druhý úplně celý špatný.Ty jsem obrátila. Taky jsem si všimla, že se to na první pohled nezdálo tak hrozný, ale jak chladly, tak se tam ty fleky zvětšovaly.
13. 12. 2012 14:21
13. 12. 2012 14:04
13. 12. 2012 05:38
Knedlíky jsou krásně nadýchané a nikdy se nestalo, že by se nepovedly.
12. 12. 2012 22:50
http://www.toprecepty.cz/recept/1656-kynute-knedli...
12. 12. 2012 21:00
Děkuji.